Cadouri creative și artistice pentru sufletele imaginative din viața ta

Persoanele creative și artistice pot fi tovarăși minunați, dar uneori pot fi și cele mai greu de cumpărat. Nu vă îngrijorați totuși; lista noastră de cadouri vă va ajuta să găsiți ceva perfect pentru a le oferi în acest sezon de sărbători!

Creativilor le vin adesea cele mai bune idei în timp ce fac un duș, așa că oferă-le o modalitate eficientă de a înregistra aceste gânduri cu acest caiet rezistent la apă.

1. O masă de redactare/artizanat

Oamenii creativi tind să ignore distragerea atenției atunci când sunt în plină creativitate, așa că a avea o masă de redactare în apropiere este o modalitate eficientă pentru ei de a rămâne concentrați, arătându-și în același timp sprijinul pentru meseria lor.

Oferiți-le ceva care le va dura tot anul: această carte explorează convingerile creative ale Pixar pentru a le oferi inspirație sau pentru a-și îmbunătăți abilitățile.

O imprimantă 3D le poate oferi persoanelor creative o modalitate distractivă de a-și transforma visele creative în creații reale, în timp ce își arată stilul unic. Aceasta este accesibilă, ușor de configurat și vine cu propria husă de transport; în plus, dispune de lumină încorporată pentru a desena mai ușor!

2. Un puzzle jigsaw cu o întorsătură

Asamblarea puzzle-urilor a fost întotdeauna un hobby plăcut pentru mine, iar această nouă variantă de la PuzzleTwist o duce cu un pas mai departe, cu puzzle-uri de 1.000 de piese concepute pentru a oferi ceva neașteptat cu fiecare piesă. Destinatarul dvs. va descoperi piese la care nu se aștepta în timp ce va pune cap la cap această aventură unică! Cu multiplele schimbări care au loc pe măsură ce este asamblat și cu surprizele neașteptate care așteaptă între fiecare piesă, destinatarul tău va găsi plăcere în timp ce își compune puzzle-ul.

Această companie cu sediul în Minneapolis folosește numai materiale de calitate superioară atunci când își confecționează puzzle-urile, inclusiv puzzle-uri Jigsaw care s-au dovedit a ascuți memoria și a îmbunătăți funcția cerebrală prin stimularea simultană a ambelor părți ale creierului. Mai mult, acest puzzle unic se mândrește cu modele de culori diferite pentru fiecare strat, oferind o modalitate excelentă de a testa instinctele vizuale (asamblarea puzzle-urilor fără linii este un exercițiu pentru paleta unui artist), incluzând în același timp imagini locale în limitele puzzle-ului său.

3. O imprimantă 3D

Oferirea de cadouri prietenilor, membrilor familiei sau colegilor de muncă creativi ar trebui să aibă ca scop să-i facă fericiți – acest lucru include găsirea de cadouri care să le alimenteze imaginația, cum ar fi consumabilele de artă sau imprimantele 3D.

Acest senzor de culoare este un bun de neprețuit pentru creativii care doresc să profite la maximum de instrumentele lor digitale, cum ar fi suita de aplicații Adobe sau software-ul de pictură și design, programele de pictură sau aplicațiile de modelare și imprimare 3D. Mai mult, acesta le permite utilizatorilor să își proiecteze propriile lucrurimajori 3D și să le imprime pentru uz personal.

Dacă persoanei dragi îi place să își noteze cele mai bune idei în timp ce se plimbă sau în timpul dușului, acest caiet rezistent la apă se va asigura că nu le va pierde niciodată. Asociați-l cu un Apple Pencil pentru a face un cadou cu adevărat grijuliu!

4. Un bloc de desen digital

Oamenii creativi posedă o mentalitate distinctă. Arătându-vă aprecierea prin achiziționarea unui obiect care rezonează cu pasiunea și imaginația lor, veți arăta că vă pasă.

Blocurile de desen digital sunt dispozitive ideale pentru artiștii pasionați de tehnologie, deoarece le permit să mâzgălească oriunde și oricând, fără a lăsa urme nedorite pe ecran. Acest model special se mândrește cu funcții de sensibilitate la presiune și de respingere a palmei pentru a mâzgăli fără probleme, fără a lăsa în urmă urme neintenționate pe desenul lor.

Senzorii de culoare reprezintă un cadou ideal pentru artiști sau pentru oricine este interesat să documenteze inspirația și referințele pe telefon sau pe computer. Cu capacitatea sa de a scana obiecte și de a transforma culorile din lumea reală în date digitale (RGB, CMYK și XYZ), acest senzor reprezintă un accesoriu esențial pentru artiștii digitali, cum ar fi mărcile de vopsele Benjamin Moore sau Sherwin Williams! Un articol indispensabil!

5. Un caiet cu grilă de puncte

Oamenii creativi se bucură să își arate stilul individual prin forme de artă precum cărțile de colorat. Nu numai că aceste cărți de colorat distractive pot exprima creativitatea individuală, dar desenele lor frumoase îi ajută pe creativi să se deconecteze de zgomotul din viața de zi cu zi și să se concentreze mai ușor asupra muncii lor.

Caietul dot grid de la Paper24 se mândrește cu un design atractiv cu copertă tare și este disponibil în mai multe variante de culori. Cu o hârtie de 160gsm fildeș suficient de groasă pentru a oferi o bună tracțiune atunci când scrieți, desenați sau schițați; precum și pentru a rezista la apariția fantomelor și la sângerări.

Caietele cu grilă cu puncte au devenit o alegere din ce în ce mai populară în rândul jurnaliștilor creativi de la apariția bullet journaling-ului. Aceste jurnale oferă scriitorilor o anumită structură, permițând în același timp exprimarea liberă; folosind pagini cu linii, cu grafice și simple laolaltă – sau adăugând mâzgălelile lor personale! În plus, ele vin pre-legate, astfel încât să fie așezate orizontal atunci când sunt deschise!

6. O cană de înaltă tehnologie

Creativii își experimentează adesea cele mai inspirate idei atunci când sunt în mișcare. De la a se pregăti pentru muncă sau a face naveta, până la a ieși pur și simplu cu prietenii, o cană high-tech care le permite să schițeze în mișcare îi poate ajuta pe creativi să își păstreze sucul creativ și ideile să curgă liber.

Oamenii creativi iubesc să citească și să învețe, așa că o carte bună este un cadou ideal. Aceasta oferă o perspectivă din interior asupra Pixar – o companie de divertisment care folosește creativitatea pentru a schimba vieți din întreaga lume – ceea ce reprezintă o idee excelentă de cadou.

O lectură inspirată ar fi ceva de genul cărții The Creative Habit (Obiceiul creativ) a lui Elizabeth Gilbert, cu înțelegerea sa distinctă a proceselor creative. Oricine o citește se va simți inspirat și pregătit să înfrunte viața cu capul sus! Acest cadou reprezintă un impuls motivant perfect – sau pur și simplu servește ca o reamintire a faptului că au un suflet artistic!

7. Cercei asortați

Cerceii asortați sunt un cadou excelent pentru cei de pe lista dvs. cărora le place să-și lase imaginația să zburde, fie că asta înseamnă să alegeți perechi cu părți diferite pentru o asimetrie jucăușă, fie că alegeți unele cu lungimi diferite pentru un look cool fără efort.

Imperfecțiunea face viața interesantă! Acesta este mesajul din spatele acestor cercei nepotriviți cu motiv de inimă și bandaj – un memento fermecător că dragostea vindecă toate rănile în timp. Pentru o abordare mai subtilă a acestei tendințe, optează pentru cercei de forme diferite, dar de dimensiuni similare, cum ar fi acești cercei wishbone cu două dimensiuni distincte, concepuți intenționat nepotriviți, astfel încât să fie o notă finală perfectă pentru orice look – și se potrivesc deosebit de bine atunci când sunt aranjați cu părul înclinat lateral!

8. Un șorț personalizat

Surprindeți-i cu un șorț conceput pentru a le pune în valoare talentul culinar! Alege un design, cum ar fi modele florale delicate sau culori îndrăznețe, care să le pună în evidență îndemânarea culinară, apoi personalizează-l prin includerea numelui lor sau a unui mesaj amuzant pe eticheta de piele atașată.

Scriitorii, de asemenea, pot beneficia de păstrarea unui jurnal de scriere creativă sau a unui caiet de schițe pentru activități de scriere, pictură și desen. Ambele jurnale pot servi drept memento-uri excelente pentru a-și lua stiloul mai des; iar oferirea unuia drept cadou ar putea arăta cuiva că vă pasă de pasiunile sale.

Big Magic, de Sarah Urist Green, poate fi, de asemenea, un cadou ideal pentru persoanele creative, disipând miturile despre creativitate și oferind în același timp îndemnuri bine gândite pentru a face să curgă din nou sucul creativ. Este cadoul ideal pentru cei care lucrează ca artiști creativi, dar care au pierdut contactul cu copilul lor interior.

9. Un aparat foto polaroid

Polaroidurile de școală veche au o mare valoare sentimentală pentru creativi. Aceste fotografii instantanee pot adăuga farmec și sentimentalism acasă, în albumele de amintiri sau pur și simplu joacă la fotografia instantanee.

Un stilou 3D este un alt cadou creativ și artistic care le va entuziasma cu siguranță mintea și mâinile. Această tehnologie de ultimă generație este ușor de stăpânit pentru toate vârstele și poate fi folosită pentru modelarea formelor, retușarea imprimărilor 3D și multe altele.

O carte cu tematică artistică poate fi un cadou ideal, motivându-i să continue să exploreze și să își perfecționeze meseria. Cartea Big Magic de Elizabeth Gilbert îi va ajuta să înțeleagă creativitatea dintr-un unghi nou, încurajându-i în același timp să își depășească limitele și să exploreze mai departe – va fi cu siguranță un cadou de neuitat!

10. Un puzzle

Un puzzle este format din mai multe piese de formă neregulată, adesea tăiate neregulat, care, atunci când sunt asamblate corect, formează o imagine sau o hartă. Puzzle-urile au luat naștere ca dispozitive educaționale (hărți disecate) în anii 1860 și au crescut în popularitate la începutul anilor 1900, odată cu progresele în tehnologia de imprimare litografică, permițând culori mai vibrante și detalii mai mari pe aceste puzzle-uri. Placajul a devenit disponibil pentru a le face mai ieftine în anii Marii Depresiuni.

Creativitatea poate proveni din orice sursă; fie că este vorba de inspirație de sus, de pământ de jos sau de oriunde între ele. Dar o modalitate sigură de a exersa creativitatea și de a stimula creierul este cu un puzzle jigsaw bun, așa cum oferă acest puzzle cu gradient de gradient de gradient de gradient de gradient. Implică-ți în joacă latura creativă și terapeutică în timp ce pui cap la cap surprize colorate, bucurându-te în același timp de această distracție creativă și terapeutică plină de satisfacții – perfectă ca și cadou! Acest cadou va încânta cu siguranță orice suflet imaginativ!