Cadouri ecologice pentru cei conștienți de mediu

Ecofriendly gifts for the environmentally conscious

Cadourile ecologice au devenit din ce în ce mai populare pe măsură ce consumatorii devin mai conștienți de amprenta lor asupra mediului. De la tricouri din bumbac organic până la materiale de ambalare durabile, aceste cadouri ecologice sunt ideale pentru cei din viața dumneavoastră care sunt conștienți de mediu.

Faceți o declarație de impact cu privire la deșeurile de plastic cu acest kit de tacâmuri din bambus, o pungă reutilizabilă pentru produse și o pungă de economisire a săpunului de la Bamboo Cutlery, care chiar ajută mediul înconjurător prin plantarea unui copac la fiecare achiziție! În plus, marca plantează un copac la fiecare achiziție!

Haina vintage Trench Coat

Dacă persoana căreia i se oferă un cadou ecologic iubește activitățile în aer liber, un trench vintage ar fi un cadou grijuliu. Confecționate din materiale naturale și având un stil atemporal, precum trenciurile de culoare camel sau trench-urile din lână – trench-urile vintage fac o impresie impresionantă asupra destinatarului cadoului lor!

Ajută-ți prietenii cu preocupări ecologice să reducă deșeurile cu un set de paie reutilizabile de la Le Puzz, având o construcție fără BPA și o grafică atractivă care se dublează ca decor. Sunt perfecte pentru a ține în mână smoothie-uri și cafea cu gheață deopotrivă, în plus, vin cu propriul instrument de curățare, astfel încât să nu mai fie nevoiți să folosească paie de plastic!

Cadourile de toaletă fac o impresie ecologică, iar produsele organice de spălare a părului și a corpului sunt cadoul ideal pentru a demonstra acest lucru. Șamponul și balsamul organic de la Good Time nu conține ulei de palmier, precum și parfumuri, coloranți și substanțe chimice sintetice – în plus, acest săpun SudsAndSage cu parfum de vin conține ingrediente naturale – ambele fără ulei de palmier și oferă o spumă bogată, ideală pentru pielea sensibilă!

Aparatele de ras reutilizabile sunt un cadou ecologic, în special aparatele de ras Metal Leaf, care reduc deșeurile de plastic și sunt echipate cu lame de schimb – ai putea, de asemenea, să le asociezi cu un vin organic pentru o surpriză suplimentară!

Lenjeria intimă din material organic este un cadou grijuliu, fie că este vorba de Ziua Mamei sau de Crăciun. Savara Intimates face slipi cu talie înaltă compuși din bumbac organic certificat și dantelă pentru un cadou ecologic de Ziua Mamei sau de Crăciun, în timp ce lenjeria intimă din bambus de la Boody este atât ecologică, cât și la modă.

Medalion de epocă

Atâta timp cât trăiesc deja în mod sustenabil sau doresc să încerce să-și reducă amprenta de carbon, există modalități simple de a face o diferență cu cadoul lor. Luați în considerare posibilitatea de a oferi acest medalion vintage ecologic, realizat din alamă reciclată și argint, deoarece prezintă inițialele lor ca o notă personală suplimentară.

Sticlele de apă reutilizabile sunt cadouri ecologice excelente pentru oricine are o conștiință ecologică, oferind băuturi reci reci, în timp ce băuturile calde rămân calde – ca să nu mai vorbim de faptul că ajută la reducerea deșeurilor de plastic din sticlele de unică folosință care sunt cumpărate în fiecare minut! În plus, ele ajută la oprirea unui milion de sticle de plastic de unică folosință care sunt cumpărate în fiecare minut!

Prosoapele de hârtie pot fi convenabile, dar sunt teribile pentru mediu. Luați în considerare trecerea la acest prosop din bumbac reutilizabil în schimb – este la fel de absorbant și vine într-un dispenser tub adorabil, ca să nu mai vorbim că este complet compostabil!

Oferiți ecologistului din viața dvs. care se bucură de drumeții, mersul pe bicicletă, camping sau cursuri de yoga ceva reutilizabil și sustenabil pentru a economisi plasticul și pentru a-și maximiza antrenamentul. Welly Insulated Bottle este o soluție excelentă care oferă diferite puteri pentru cerințele individuale de energie.

Dacă persoanei eco-conștiente din viața ta îi place să gătească sau să coacă, de ce să nu-i oferiți acest terariu plantabil cu creștere de plante suculente? Îl pot folosi atât ca ghiveci, cât și ca piesă decorativă în casa lor; realizat din PVC reciclat, care a fost scos din depozitele de deșeuri pentru a reduce deșeurile menajere!

Farfurii din lemn etice

Atunci când căutați cadouri ecologice, cel mai bine este să alegeți obiecte realizate din materiale durabile sau elemente naturale. Atunci când vine vorba de lenjerie de pat, halatele și fețele de masă confecționate folosind elemente precum fibrele naturale, cum ar fi inul, sunt alegeri excelente; alternativ, decorațiunile de casă din răchită și rattan ar putea face o declarație atrăgătoare și ca un cadou ecologic! O altă idee ar fi crearea unei cutii sau a unei pungi de cadouri ecologice, care să includă articole precum un planificator anual cu zero deșeuri, o sticlă de apă reutilizabilă și produse pentru piele cu unt de shea – ca un gest grijuliu pentru a oferi un cadou!

O idee ideală de cadou este un set de farfurii din lemn, care sunt atât sigure pentru alimente, cât și ecologice, oferind o alternativă interesantă la vesela tradițională și fiind perfecte pentru orice tip de masă. Mai mult, aceste farfurii unice pot fi chiar aruncate după evenimente fără un impact semnificativ asupra mediului – oferind o altă variantă amuzantă față de farfuriile din plastic sau hârtie!

Dacă sunteți în căutarea unor cadouri mai tradiționale, luați în considerare această farfurie ceramică din porțelan de la Newly. Construită folosind materiale reciclate și provenite din surse sustenabile, aceasta reprezintă un accesoriu elegant pentru orice casă, fiind în același timp lavabilă în mașina de spălat vase, astfel încât să se reducă deșeurile. În plus, durează mult timp!

Atunci când achiziționați cadouri ecologice, este esențial ca destinatarul să selecteze articole care vor deveni investiții pe termen lung pentru el însuși. Un trench clasic din anii ’40 sau ’50 face o declarație durabilă despre stil, indiferent de ceea ce vine și pleacă în tendințele modei; în mod similar, un medalion vintage din orice epocă rămâne la modă la orice vârstă; în sfârșit, o pătură frumoasă din lână oferă căldură, fiind în același timp benefică pentru planeta noastră!

Pătură de aruncat ecologică

Într-o zi friguroasă de iarnă, nimic nu se compară cu o pătură cu băutura fierbinte de cafea sau kombucha și relaxarea sub ea pentru căldură și confort. Dar multe pături sunt fabricate din materiale de calitate slabă care nu pot fi biodegradate, ajungând astfel în depozitele de deșeuri sau în cursurile de apă, unde pot elibera microplastice în mediul înconjurător. Prietenii dvs. preocupați de mediul înconjurător ar aprecia probabil să primească una realizată din țesături durabile, cum ar fi vopsele naturale sau organice, precum și materiale provenite din surse etice care fac o declarație de conștientizare a mediului.

Păturile Bearaby sunt produse ecologice realizate din bumbac organic moale, dar respirabil, cultivat fără substanțe chimice sau pesticide dure, în timp ce produsele lor donează pentru campanii de caritate legate de produse de colaborare de specialitate și plantează copaci prin intermediul One Tree Planet pentru fiecare Tree Napper cumpărat.

Slowdown Studio oferă o altă opțiune excelentă de pătură reutilizabilă; artiștii și designerii lor colaborează la modele unice pentru fiecare pătură și aruncătură pe care le produc folosind 25 la sută bumbac reciclat și 75 la sută bumbac crescut în SUA, toate țesute manual chiar aici, în America! Opțiunile de mărime variază de la pături pentru sugari la pături de dimensiuni mari! Oferă chiar și pături pentru bebeluși!

Goodee oferă pături ecologice și etice la prețuri competitive, oferind cumpărătorilor o selecție cuprinzătoare de stiluri și materiale, cum ar fi lână organică, fibre de mohair și alpaca, precum și in și bambus. Certificările de terță parte permit utilizatorilor să urmărească standardele de sustenabilitate pentru produsele lor, precum și pentru cele realizate de producătorii parteneri ai Goodee.

Dacă cunoașteți pe cineva căruia îi place să călătorească, luați în considerare posibilitatea de a-i oferi această pătură portabilă cu propria husă care se pliază ușor și dispune de un buzunar ascuns pentru a depozita telefoane sau obiecte mici. În plus, există și mai multe opțiuni de culori!

Creioane plantabile

Creioanele Sprout Pencils sunt creioane ecologice concepute pentru a crește atunci când sunt plantate. Confecționate din hârtie de ziar reciclată și semințe plantabile, creioanele Sprout Pencils reprezintă o alternativă sustenabilă la creioanele obișnuite pe bază de lemn – ideale pentru elevi, profesori și pentru oricine altcineva care dorește să fie mai conștient de mediu atunci când cumpără articole de papetărie și rechizite de birou.

Fiecare creion din Sprout World conține o capsulă de semințe atașată la gumă care, atunci când nu mai este necesară, poate fi plantată și văzută înflorind în ierburi, flori sau legume frumoase. Fabricat din lemn certificat PEFC-FSC, cu miez de grafit și argilă naturală non-toxică, Sprout World se străduiește să fie ecologic, în timp ce își folosește produsele ca instrumente educaționale de predare pentru mințile tinere.

Creioanele Sprout sunt un cadou excelent pentru zile de naștere, Crăciun, întoarcerea la școală sau orice eveniment special. Nu numai că sunt un gest impresionant care arată prietenilor și familiei dvs. preocuparea dvs. pentru mediu și sănătate; aceste creioane speciale acționează ca un memento constant pentru a ieși afară și a vă bucura de aer curat!

Creioanele plantabile constituie un afișaj de tejghea atrăgător în magazinele de vânzare cu amănuntul, supermarketuri și centre comerciale. Clienții se vor implica rapid cu aceste creioane plantabile ca un mijloc de conversație; ajutând la fidelizarea clienților, în timp ce crește recunoașterea mărcii. În plus, creioanele plantabile personalizate sunt cadouri excelente la târguri, conferințe și seminarii, deoarece pot fi imprimate cu logo-ul și mesajul dvs. pentru o mai bună promovare a mărcii dvs.