Cadouri pentru pasionatul de tehnologie din viața ta

Indiferent de cunoștințele sau interesele lor în domeniul tehnologiei, aceste cadouri se vor asigura că vor fi încântați de noutăți! De la imprimante instantanee și căști wireless versatile, până la articole pentru casa inteligentă.

Îmbunătățiți-le experiența de vizionare a filmelor acasă cu acest proiector elegant sau ajutați-i să-și perfecționeze abilitățile de desen cu această tabletă și stylus fără baterii.

Asus ZenBook 17 Fold

Asus ZenBook 17 Fold a fost unul dintre primele laptopuri cu un ecran pliabil, debutând ca unul dintre punctele sale inițiale de vânzare. Deși nu este cu adevărat portabil, principala sa atracție constă în ecranul său masiv, luminos și cu o precizie a culorilor de 2,5K cu ramă subțire NanoEdge Dolby Vision, care se întinde aproape până la fiecare margine atât în modul tabletă, cât și în modul laptop.

Acest ecran este înconjurat de difuzoare care oferă un sunet certificat Harman Kardon. Puteți cupla tastatura bluetooth inclusă în ambele poziții pentru a o utiliza după cum doriți și puteți folosi suportul său pentru utilizarea în modul desktop.

La interior veți găsi un procesor Intel Core i7-1250U, 16GB de RAM și 1TB de spațiu de stocare – suficient pentru munca tipică de productivitate și pentru jocuri ocazionale, dar lipsit de performanțe în cazul editării intense de fotografii/video sau al sarcinilor de joc la nivel înalt – cum ar fi transcodarea fișierelor video 4K pe Handbrake timp de peste 15 minute; sau obținerea unui scor de doar 1.427 la testul Geekbench OpenCL.

Xebec Tri-Screen 2

Acest monitor portabil adaugă două ecrane suplimentare la computerul dvs. portabil pentru a contribui la creșterea productivității cu până la 44%. Compatibil cu diverse modele și ușor de instalat, nu ocupă atât de mult spațiu precum două monitoare de dimensiuni normale pe PC-urile de birou.

Dispozitivul Xebec dispune de patru ecrane de 10,1 inchi cu rezoluții maxime de 1920 x 1200 și rate de reîmprospătare de 60 Hz, care se fixează pe spatele laptopului prin intermediul porturilor USB pentru a vă transforma computerul într-o stație de lucru eficientă.

Xebec a fost înființată în 2018 cu scopul de a dota forța de muncă mobilă de astăzi cu tehnologie avansată, astfel încât să poată avea succes oriunde ar lucra. Este ideal pentru oricine care călătorește în mod regulat, dar are nevoie de o configurație de birou pe care o poate lua cu el; Smart Office Tech deține drepturile exclusive pentru importul Xebec în Noua Zeelandă.

Sonerie video Nest

Această sonerie inteligentă face mai mult decât să vă anunțe pur și simplu când a sosit cineva; de asemenea, vă permite să vorbiți direct cu vizitatorii, să trimiteți mesaje preînregistrate dacă nu puteți ajunge direct și să permiteți vizitatorilor să vorbească prin intermediul unor apeluri telefonice sau video preînregistrate. Această funcție poate fi deosebit de utilă dacă așteptați o livrare sau solicitați ca aceasta să fie lăsată pe verandă.

Chiar dacă rezoluția video a Nest Hello nu se poate compara cu cea a rivalului său Ring 2, acesta îl întrece în majoritatea celorlalte aspecte. De exemplu, înregistrează continuu, în timp ce rivalul său înregistrează clipuri doar atunci când este detectată o mișcare; în plus, funcționează fără fir sau cu fir și se integrează perfect cu aplicația Google Assistant pentru un plus de confort.

Funcțiile de bază, cum ar fi primirea alertelor și a soneriilor pe difuzoarele inteligente, sunt gratuite, în timp ce pentru funcții mai avansate, cum ar fi detectarea fețelor familiare, va trebui să vă abonați la planul de abonament Nest Aware. Există o taxă lunară continuă, sau plățile anuale pot economisi bani.

Autocolant pentru gresie

Micile dispozitive de urmărire circulare de la Tile vă pot ajuta să țineți sub observație bicicletele sau camerele pe care le dețineți, chiar și atunci când nu sunteți acasă. Prin împerecherea cu aplicația Tile App și aplicarea urmăritorilor săi pe acestea, dispozitivul permite utilizatorilor să localizeze obiectele chiar și atunci când nu sunteți prin preajmă.

Gifts for the techsavvy enthusiasts

Această actualizare de 2022 a Tile Sticker oferă mai multă stilizare, cu laturi plate care evocă forme de puc de hochei, precum și un buton lateral atractiv pentru a-i raționaliza aspectul. În plus, acest model se mândrește cu o durată de viață a bateriei de trei ani și cu o protecție îmbunătățită împotriva apei și a prafului față de generația precedentă.

Este cel mai mic Tile disponibil, iar forma sa rotundă îl face mai potrivit pentru a-l atașa la camere sau căști decât la telecomenzi sau controlere de jocuri, unde ar putea deveni potențial obstructiv. În plus, dacă vă pierdeți vreodată telefonul cu unul atașat, aplicația sa poate reda un semnal sonor de alarmă pentru a vă ajuta să îl localizați mai repede! S-ar putea să nu ofere la fel de multe capabilități ca Tile Pro sau Mate; cu toate acestea, pentru utilizarea în interior, acest produs este un companion excelent.

Fujifilm Instax Mini Link 2

Fujifilm Instax Mini Link 2 este un upgrade față de modelul predecesor, cu dimensiuni aproape identice, dar care oferă comenzi de mișcare suplimentare și funcții suplimentare ale aplicației care adaugă valoare.

Unul dintre cele mai mari progrese este INSTAXAiR, care le permite utilizatorilor să adauge în aer, cu ajutorul smartphone-urilor, efecte unice precum bule, vopsea spray, petale de sakura sau neon la printuri. Orientați LED-ul de pe partea laterală a imprimantei către o previzualizare a imaginii dintr-o aplicație pentru acest efect – fie că este vorba de bule, vopsea spray, petale de sakura sau neon!

Creați colaje, aplicați rame și autocolante, efectuați teste de potrivire cu prietenii și selectați modurile de culoare a imaginii (bogat pentru nuanțe vibrante și natural pentru imagini de calitate mai naturală) înainte de a imprima fotografii din videoclipuri – aplicația oferă opțiuni creative infinite! Este soluția ideală pentru oricine dorește să își folosească telefonul ca pe o imprimantă foto instantanee!

Ceasul Loftie

Ceasul deșteptător Loftie oferă alarme elegante cu funcții utile concepute pentru a încuraja obiceiurile de somn mai bune și pentru a promova o odihnă bună. Echipat cu acces wifi și dotat cu lumini de noapte, mașini de sunet, liste de redare și diverse instrumente liniștitoare care îi ajută pe utilizatori să doarmă profund sau să se trezească fără probleme, Loftie este un ceas deșteptător conceput pentru dormitoarele în care nu pot fi ținute telefoanele.

Olivia Lipski de la Media & Tech Reviews a testat Loftie timp de mai multe săptămâni, dormind profund pe ritmuri de greieri și trezindu-se cu un gong blând. Deși Loftie poate avea unele ciudățenii (cum ar fi nevoia de Wi-Fi pentru a funcționa), acesta s-a dovedit a fi de neprețuit pentru a o ajuta în căutarea unui somn mai bun.

Ea apreciază faptul că Loftie nu sună cu alarma de dimineață și preferă alarma sa bifazică pentru a o trezi ușor din somn. Cu ajutorul butonului său de amânare ușoară și a funcției de întunecare a afișajului, Loftie oferă o mulțime de opțiuni pentru a personaliza conținutul, cum ar fi meditații, exerciții de respirație și liste de redare a somnului pentru o trezire optimă.

Cana inteligentă

Majoritatea cănilor inteligente folosesc o baterie internă pentru a încălzi lichidele și sunt echipate cu un suport de încărcare, în timp ce modelele Ember dispun de un panou de control intuitiv care permite utilizatorilor să personalizeze temperaturile prestabilite sau să le selecteze pe cele proprii.

Alte modele de la GREATIC utilizează o aplicație inteligentă pentru a seta temperatura ideală pentru cafea, ceai și alte băuturi. Această unitate este, de asemenea, echipată cu lumini indicatoare ale nivelului bateriei, precum și cu sincronizarea cu Apple Health pentru a urmări consumul de cofeină.

O opțiune mai accesibilă este această cană din ceramică de la SMUG, care utilizează tehnologia gradientului termic pentru a menține băuturile calde fără a consuma prea multă energie. Fără BPA și lavabilă în mașina de spălat vase, cana SMUG este, de asemenea, fără BPA. Rețineți că unele căni inteligente consumă mai puțină energie atunci când își încălzesc conținutul decât altele, iar unele dispun de o funcție de oprire automată atunci când sunt lăsate în inactivitate prea mult timp, înainte de a porni din nou atunci când este nevoie – deși unele dispun de butoane de alimentare pentru activare manuală! În plus, curățarea sa ușoară face ca această alegere inteligentă să fie convenabilă, dar nu este sigură pentru cuptorul cu microunde!

Dyson Styler

De la debutul său în 2018, Dyson Airwrap a devenit rapid un îndrăgit al industriei de frumusețe. Devenit viral pe TikTok și vândut la comercianții cu amănuntul în câteva minute, acest instrument de păr revoluționar a primit laude pentru crearea de bucle bombă, șuvițe elegante și valuri moi, fără daune termice.

Airwrap folosește efectul Coanda (ceea ce înseamnă că jeturile de aer urmăresc în mod natural suprafețele, chiar și pe cele care se curbează) pentru a coafa părul cu ajutorul aerului, mai degrabă decât cu ajutorul căldurii directe ridicate de la alte instrumente fierbinți. În plus, această tehnologie permite, de asemenea, utilizatorilor să coafeze șuvițe umede folosind baghete sau accesorii fără teama de supraîncălzire și uscare.

Dyson a dezvăluit recent o actualizare a modelului original Airwrap cu noi baghete și accesorii concepute pentru a vă coafa părul mai rapid și mai simplu. Deși setul complet s-a epuizat, puteți achiziționa accesorii individuale online; acestea includ o duză pentru uscător de păr pentru pregătirea firelor înainte de ondulare, precum și un pieptene afro conceput pentru a crea o textură naturală cu încrețiri minime.

Nintendo Switch

Nintendo Switch a devenit rapid una dintre cele mai apreciate console de jocuri disponibile, deoarece designul său hibrid unic le permite utilizatorilor să se joace atât acasă, cât și în timpul călătoriilor.

Consola dispune de un suport care se fixează la televizor atunci când este în modul andocat, în timp ce controlerele Joy-Con pot fi detașate pentru a oferi jocuri cu doi jucători în deplasare sau pot fi folosite individual ca și controllere portabile pentru jocuri în modul portabil.

Funcționalitatea amiibo de la Nintendo permite jucătorilor să adauge figurine de personaje din jocurile compatibile în jocurile care o acceptă, deblocând bucăți de conținut exclusiv. În plus, Switch este echipat cu un ecran tactil capacitiv de înaltă rezoluție, ideal pentru jocurile în mișcare.

Cu toate acestea, spre deosebire de consolele sale concurente, Switch nu oferă acces la atât de multe titluri AAA și nu dispune de puterea de procesare pentru jocuri cu o grafică mai intensă – un lucru care ar putea pune probleme dacă cineva intenționează să îl achiziționeze ca sistem de gaming pe termen lung. Ca atare, ar putea merita să investiți în carcase și protecții pentru ecran pentru dispozitiv, pentru a-l proteja ani de zile.