Cadouri pentru șeful tău

Indiferent dacă șeful tău este un băutor înrăit de cafea sau de ceai, aceste căni personalizate îi arată cât de mult îți pasă. De asemenea, îi puteți oferi o nouă plăcuță pentru biroul lor, care este atât elegantă, cât și practică.

În mod similar, un umidificator îi menține confortul în timp ce lucrează. Acesta poate fi util mai ales dacă biroul lor are aer uscat.

Carduri cadou

Dacă nu știi ce să îi iei șefului tău, ia în considerare un card cadou. Acesta este un cadou adecvat și grijuliu care le permite să aleagă ceva ce își doresc cu adevărat. De asemenea, evită să pară o mită, care este una dintre cele mai frecvente greșeli de etichetă atunci când oferiți cadouri unui șef.

O altă opțiune excelentă pentru un card cadou este să plătiți pentru un curs de hobby care le va face plăcere. De exemplu, un curs de olărit sau un curs de coacere a plăcintelor ar putea fi modul perfect de a petrece timp cu familia și prietenii lor.

O idee de cadou amuzantă și grijulie este de a crea un coș cadou care să includă articole legate de fandomul preferat al șefului tău. De exemplu, un coș cu căni și tricouri inscripționate cu sitcomul sau franciza de film preferată a acestuia îl va încânta cu siguranță.

Coșuri cadou

Dacă doriți să oferiți un cadou unic și care va dura mult timp după Ziua Șefilor, luați în considerare un coș cadou. Coșurile cadou sunt umplute cu diferite articole care se completează reciproc și pot fi personalizate pentru a se potrivi gusturilor și nevoilor alimentare ale șefului dumneavoastră. Acestea includ bunătăți dulci și sărate, vin și articole inedite, cum ar fi un balon Mylar pentru ocazii speciale sau o ramă de fotografie.

O modalitate excelentă de a-i arăta șefului tău că îl apreciezi este să îi oferi un cadou care îl va face să râdă. De exemplu, un cadou amuzant pentru șeful tău ar putea fi o cană care să prezinte asemănarea câinelui lor de companie sau un bol în formă de cap.

O altă alegere populară este un coș cadou de la Edible Arrangements. Aceste cadouri prezintă o combinație de fructe preferate într-un aranjament colorat care cu siguranță îl va impresiona pe șeful tău. Acestea includ opțiuni precum frigărui de căpșuni, flori de fructe și frigărui de pepene galben.

Papetărie personalizată

Când vine vorba de cadouri pentru șeful tău, funcționalitatea ar trebui să fie un factor cheie. Spre deosebire de un aparat de masaj pentru gât care va fi probabil refolosit ca un cadou de Crăciun pentru mătușa Shelly, un stilou gravat este un obiect funcțional pe care îl va folosi frecvent și prin care își va aminti de tine.

Articolele de papetărie personalizate sunt un cadou grijuliu pentru orice ocazie, dar sunt deosebit de semnificative în timpul sărbătorilor. Un set de papetărie care include cărți de notițe și plicuri este o modalitate excelentă de a vă arăta aprecierea pentru munca lor asiduă.

Cadourile personalizate pentru șeful tău sunt o modalitate excelentă de a arăta onoare și respect. De asemenea, le permit să știe că vă gândiți la ei și că vă pasă de bunăstarea lor. Cele mai bune cadouri pentru șeful tău sunt cele care îi reflectă personalitatea și interesele.

Ciocolată

Dacă șeful dvs. are un ochi pentru detalii, va aprecia acest sampler de ciocolată de la Dylan’s Candy Bar. Cele patru batoane includ de toate, de la chipsuri de cartofi la aluat de biscuiți și chiar și imitații de bacon.

Un suport din piele pentru pașaport este un cadou practic pentru un șef care călătorește des. Acesta este prevăzut cu o mulțime de buzunare, departamente și pungi pentru cărți de credit, pașapoarte și alte lucruri esențiale. De asemenea, are un scut care blochează RFID pentru a proteja informațiile personale.

Acest set de cadouri de lux este un cadou perfect pentru un șef WFH. Acesta include o plapumă cu spinare de hering, o lumânare și cărți de afaceri pentru a-i ajuta să rămână concentrat și productiv. De asemenea, include un accesoriu de birou elegant și o pereche de șosete confortabile.

Suporturi pentru ochelari

Dacă șeful tău poartă ochelari, acest suport elegant pentru ochelari îl va ajuta să își țină ochelarii organizați. În plus, este un mod drăguț de a-i face să știe că vă pasă.

Dacă vrei să îți ajuți șeful să evite oboseala ochilor, această pereche de ochelari de blocare a luminii albastre este atât elegantă, cât și funcțională. Sunt, de asemenea, un cadou minunat pentru ciorapi.

Un telefon mort este o priveliște înfricoșătoare, așa că șeful tău va aprecia această bancă de alimentare portabilă elegantă. Are o baterie puternică de 20.000 mAh, un port USB-C PD de 65 W și două porturi USB-A QC de 30 W pentru încărcare rapidă.

Această boxă rezistentă la apă este perfectă pentru zborurile lungi sau oricând șeful tău vrea să asculte muzică sau podcasturi. Are chiar și un microfon încorporat și activare vocală. În plus, este elegantă și vine în mai multe culori.

Mini grădină Zen

O mini grădină Zen este o idee minunată de cadou pentru orice șef care se bucură de grădinărit sau care dorește să promoveze pacea și liniștea la locul de muncă. Include plante, o greblă și pietre decorative. De asemenea, vine cu o cutie decorativă pentru a ține obiectele.

Această mini grădină cu nisip alb poate fi folosită ca decor sau ca o activitate distractivă de eliberare a stresului. Este prevăzută cu plante false care arată foarte realist și nu necesită întreținere. Puteți chiar să o personalizați cu diferite culori de nisip sau alte bibelouri.

Acest proiect DIY este ușor de realizat și puteți achiziționa un kit care include toate consumabilele. Alternativ, puteți folosi orice vas puțin adânc, îl puteți umple cu nisip fin, adăugați scoici, mărgele sau mici figurine de plante și creați propria dvs. mică grădină.

Gustare de gustări

Dacă șefului tău îi place să ia gustări din mers, un degustător de bunătăți este un cadou excelent pentru el. Acest set de la Harry & David conține popcorn Moose Munch, covrigei acoperiți cu iaurt, fursecuri și ciocolată. De asemenea, include și o felicitare personalizată.

Pentru șeful iubitor de cofeină, o cană inteligentă care le păstrează cafeaua la temperatura potrivită este o alegere excelentă. De asemenea, aceasta servește și ca suport pentru cana lor preferată și pentru un stilou.

Articolele de papetărie personalizate sunt un cadou clasic pentru oricine, dar este deosebit de grijuliu atunci când le cumperi pentru altcineva. Alegeți un design, un font și o culoare personalizate pentru a-l face personal. Puteți găsi câteva seturi frumoase pe Etsy.