Cadouri unice de despărțire pentru profesori, colegi și prieteni.

S-a spus mereu că despărțirea nu este ușoară, dar prin daruri se poate alina puțin tristețea și puteți lumina atmosfera. Multe cadouri de despărțire se dovedesc a fi dezamăgitoare deoarece lipsesc amintirile personale. Doriți să le oferiți ceva ce le va plăcea, care să nu fie superficial și generic. Bags Of Love are soluții de cadouri extraordinare pentru daruri de despărțire unice, pe care le puteți personaliza pentru ei. Există atât de multe cadouri emoționante din care puteți alege, încât cu siguranță vor încerca să-și stăpânească lacrimile.

Personalizat de tine

Cadourile personalizate sunt cea mai bună modalitate de a oferi daruri de despărțire unice. Ideile de cadouri de despărțire pot fi rezolvate prin puțină gândire creativă și un aparat foto digital – folosind fotografii de stoc sau propriile fotografii, puteți personaliza un cadou de despărțire elegant care le va lăsa cu gura căscată. Darurile de despărțire pentru prieteni trebuie să fie extra speciale și Bags of Love poate crea daruri personalizate uimitoare de despărțire.

Cadouri pentru cel mai bun profesor

Ideile de cadouri pentru profesori sunt populare printre copii. Idei pentru cadouri pentru profesori ar putea include o geantă personalizată sau o poșetă. Alternativ, un singur copil ar putea dori să ofere o fotografie cu el însuși pe un suport pentru cești sau pe un șervețel ca dar pentru profesor. Copiii voștri pot chiar să încarce o imagine cu desenul lor preferat și să o tipărească pe cadoul ales.

Urmând aceeași temă, în școli profesorii pleacă tot timpul – montajele foto uluitoare ale timpului petrecut la școală sunt idei de cadouri frumoase pentru profesori. Darurile de despărțire sunt importante pentru profesorii de seamă, iar oferind cadouri personalizate, veți asigura că faceți o impresie bună.

Plecarea celui mai bun prieten de la locul de muncă

Nimic nu este la fel de greu ca să spui la revedere colegului tău preferat. Cu cine vei lua pauzele de cafea exagerat de lungi acum? Fă-le să știe cât de mult îți pese acele momente petrecute împreună creând cadoul de despărțire perfect.

Cănile noastre personalizate reprezintă un cadou practic și amuzant. Adăugați o fotografie amuzantă sau jenantă, text cu porecla lor sau o glumă internă. Le vor putea lua cu ei la noul loc de muncă, așa că va fi ca și cum nu ar fi plecat niciodată.

Pașaportul pentru Anul Sabatic

Cadourile pentru Anul Sabatic sunt o idee nouă, iar cu ajutorul fotografiilor puteți crea idei extraordinare. Puteți face cadouri utile pe care să le ia în călătorii. Ceva care să le aducă aminte de prieteni și familie, sau să noteze amintiri noi.

Un jurnal personalizat este cadoul perfect. Proiectat cu câteva dintre amintirile lor prețioase și oamenii pe care îi iubesc, se vor simți conectați în timpul călătoriei. Pot înscrie înăuntru toate amintirile prețioase noi și să le păstreze ani de acum înainte.

Agendele și jurnalele au dimensiuni mici pentru a putea fi purtate, fiind în același timp practice. O carte foto mică este perfectă pentru momentele în care se simt puțin nostalgici.

Cărți premium

Felicitările sunt esențiale când spui un la revedere adecvat. Vă oferă oportunitatea de a vă exprima cu adevărat. Mulți susțin că o carte bună este cea mai importantă parte a primirii unui cadou. O carte simplă și generică cumpărată din magazin nu va fi suficientă. Felicitările personalizate adaugă un element unic. Creați o carte pe care nu vor dori niciodată să o arunce.

O carte gigant personalizată este perfectă dacă doriți ca întreaga birou sau clasă să o semneze. Spațiu suficient pentru ca fiecare să scrie un la revedere plin de inimă și personalizat. De înaltă calitate și rezistentă, o carte bună face cu adevărat diferența. Este și o opțiune excelentă dacă căutați un cadou ieftin.

Petrecere în stil mare la despărțire

Despărțirile nu trebuie să fie atât de solenă. Pot fi distractive și memorabile. De ce să nu le oferiți un adevarat adio și să organizați cea mai tare petrecere de despărțire! Petrecerile de despărțire pot fi făcute și mai speciale cu ajutorul benzi foto, steaguri și o carte mare personalizată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *