Ce este în geanta mea? – Spovedanii amuzante despre geanta de mână.

Deoarece această serie se numește „spill the bag” (adica „descoperă ce conține geanta”), am crezut că este corect să vorbesc despre haosul care este conținutul unei genți de damă! Adică despre ce am în geantă! Păstrăm tot ceea ce nu avem nevoie, dar pe care, într-un fel anume, nu putem trăi fără. O geantă este întotdeauna lângă tine și când nu este, e ca și cum ai fi cuprinsă de panică. Personal, mă simt expusă și vulnerabilă fără geantă. Niciodată nu știi când vei avea nevoie de un anumit obiect. Și deoarece producătorii de îmbrăcăminte refuză să ne doteze pe noi, femeile, cu buzunare mai generoase ca cele ale bărbaților, trebuie să ne bazăm pe tovarășul nostru de umăr.

Conținutul unei genți de damă nu ar trebui niciodată pus la îndoială. În defensiva noastră, adevărul este că nu știi niciodată când vei avea nevoie de ceva. Cu toate acestea, de-a lungul anilor de utilizare și aventuri multiple, pare că în găsești în ele și niște vizitatori întrebători. Gândindu-mă la toate obiectele aleatorii pe care le-am pus în geanta mea, am fost inspirată să le întreb și pe colegele mele de la birou dacă au avut și ele obiecte aleatorii în geanta lor iubită. Iată ce au avut de spus:

Mama de pisici

Unul dintre cele mai aleatoare obiecte ale unei colege de la birou a fost un sac de hrană de pisici de 14 lb… și nimic altceva. Presupun că nu ar exista cu adevărat loc pentru altceva cu un astfel de obiect. Pentru puțin context, adoră pisica ei. Prietenul ei felin preferă doar un anumit tip de hrană pentru pisici care mereu este pe stoc limitat. Prin urmare, când vede în sfârșit un sac în supermarket, trebuie să-l achiziționeze imediat – să fii o mamă bună de pisici nu este ușor. Uneori, trebuie să cari acea povară, chiar dacă îți infectează geanta preferată.

Prietenul cu știință la băut

Cel mai aleator obiect din geanta mea a fost cu siguranță un pahar de vin pe jumătate plin. Această colegă a subliniat faptul că atunci când plătești pentru un pahar de vin, ai dreptul să-l savurezi. Nimic nu este mai rău decât să fii împins afară în grabă dintr-un bar sau dintr-un pub cu băutura ta scumpă încă plină. Nu suntem încă în vârsta la care să putem înghiți băuturi la repezeală, cu atât mai puțin să fie o experiență plăcută. Prin urmare, aceasta a făcut singurul lucru logic pe care o femeie puțin împleticită și hotărâtă să-l facă: l-a pus direct în geantă. Nu aș recomanda asta din multe motive; totuși, o aplaud pentru dedicația și angajamentul ei de a obține valoarea banilor. Așa cum a fost de acord, multe idei sună mai bine când ești puțin ametită.

Buna prietenă

Un obiect aleatoriu clasic care a umplut geanta altor colege la birou de multe ori este o pereche de pantofi. Dar nu pantofii ei proprii. Se pare că ea are câțiva prieteni entuziaști ai mersului descult, și cine sunt eu să judec. Toți am trecut prin asta: parcursul jenant și aproape brutal care este să mergi la întâlnire în secolul al XXI-lea.

Cuplul încremenit

A fost un obiect mai curat și mai emoționant: un mic buchet de flori presate. Această colegă are o relație melanj atât de dulce cu iubitul din copilărie de ani de zile. Sunt extrem de fericiți împreună și nu mă simt deloc amărât din cauza asta. Din fericire, au scăpat de jocul ciudat și aproape brutal care este întâlnirile în secolul al XXI-lea.

Significația florilor presate… stai să vezi, este excesiv de adorabil. Ele sunt flecăreala pe care i-a dăruit-o iubitul ei. Da, un moment demn de comediile romantice preferate. Cine știa că încă se întâmplă astfel de gesturi atât de frumoase… făcute de la vârsta de 14 ani. Puse între două bucăți de plastic tare, aceasta merge cu ele pretutindeni. Pentru că o fac să zâmbească și să se laude. Oricum ar fi, nu poți nega că este un „element esențial al genții” plin de căldură inimii.

Răspândirea bucuriei

Acum că am expus obiectele aleatoare ale colegelor mele, te poți întreba ce se află în geanta mea? Personal, am avut 10 raţe de cauciuc în miniatură… și pot spune cu încredere că explicatia este justificată și rațiunea este sănătoasă. Ascultă-mă. Mi-au fost înmânate aceste 10 rațe de un copil în metrou. A insistat să le am pentru a răspândi bucuria mai departe. După ce am primit confirmarea de la mama lui că este în regulă să iau aceste rațe și ca nu fur copilul (un dublu delict), le-am pus în geanta mea. Singurul dezavantaj a fost că scoteau sunete în mod constant. Am răspândit bucuria distribuind rațele, dar a trebuit să păstrez una ca să fie companioana mea de călătorie în geantă. Acum nu plec nicăieri fără ea.

Crează-ți propria geantă personalizată

Acum știi ce se află în geanta mea, împreună cu câteva din doamnele drăguțe de aici, de la Bags of Love. Vrem să știm care este cel mai aleator obiect din geanta ta! Așadar, lasă un comentariu mai jos și anunță-ne. Dacă vrei să îți schimbi geanta sau să faci o surpriză cuiva drag, creează-ți geantă personalizată la Bags of Love astăzi. Clic aici pentru a explora gama noastră personalizată și clic pe banner pentru a cumpăra mai multe cadouri personalizate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *