Ce să aduci când vizitezi o mamă și un bebeluș nou-născut

Sosirea unui nou născut este o ocazie minunată nu doar pentru mama nouă, ci și pentru întreaga familie și prieteni. Cu toate acestea, este ușor să îndreptăm toată dragostea și atenția către micuțul minunat, uitând de mama. O mamă nouă trece prin multe greutăți și provocări pe durata sarcinii. A o răsfăța cu ceva drăguț este o modalitate atentă de a împărtăși bucuria ta și de a o face să se simtă îngrijită și răsfățată. Dacă încerci să afli ce cadou să aduci când vizitezi o mamă nouă, am alcătuit câteva sugestii care să te ajute să o susții pe mama nouă și pe bebelușul ei.

1. Flori

Florile sunt un cadou minunat pentru o mamă nouă. Fă o comandă de flori pe care mama nouă să le poată lua acasă de la spital și asigură-te că personalizezi cadoul tău pentru a include florile ei preferate. Adu florile într-o vază astfel încât să fie ușor de transportat acasă și de îngrijit.

2. Scutece și șervețele umede

Un nou-născut nu poate avea niciodată suficiente scutece! Află ce scutece și șervețele preferă mama și cumpără câteva înainte de a merge în vizită. Alege pachete de mărimi unu și doi, deoarece bebelușii se vor dezvolta rapid și vor depăși scutecele pentru nou-născuți.

3. Bluză confortabilă

Dacă vizitezi mama nouă în spital, o bluză casual sau un top pentru alăptat este un cadou perfect. Bebelușii pot fi murdari, așa că o bluză suplimentară va fi utilă în timpul schimbărilor frecvente de haine.

4. Rulou de gheață

Un rulou de gheață poate fi o modalitate ideală de a răsfăța și de a sărbători o mamă nouă. Sarcina poate avea un impact puternic asupra corpului, iar rulourile de gheață ajută la reducerea inflamației și apariția porilor. Mai important, ele aduc un mare relief pielii după travaliu.

5. Șosete confortabile

Camerele de spital pot fi reci. Noua mamă va aprecia ceva cald și pufoasă. Șosetele mici și confortabile sunt o mică atenție care o face să se simtă mai acasă.

6. Halat și papuci confortabili

Zilele de după naștere necesită puțină confortabilitate în plus. O mamă nouă din viața ta va aprecia foarte mult un halat și o pereche de papuci confortabili.

7. Pernă pentru alăptare

O pernă pentru alăptare este unul dintre cele mai atente cadouri pe care o mamă nouă le va adora. Aceasta o ajută să-și relaxeze spatele în timp ce oferă suport moale și fiabil pentru nou-născut.

8. Monitor de supraveghere a bebelușului

După nouă luni de sarcină dificilă și ore de travaliu epuizant, mama nouă va dori cu siguranță câteva ore de somn neîntrerupt. Un monitor de supraveghere a bebelușului îi permite să verifice starea bebelușului ei astfel încât să poată dormi odihnitor.

9. Pijamale frumoase

Mama nouă probabil va petrece primele zile din viața bebelușului ei în pijamale. Aducerea unei perechi de pijamale frumoase cu siguranță îi va îmbunătăți starea de spirit!

10. Coșuri cu mâncare

O mamă nouă nu dispune de mult timp pentru prepararea unei mese. Coșuri cu mâncare ușoară, pe care le poate mânca cu o singură mână, pline cu fructe, nuci, biscuiți și alte gustări sănătoase, îi permit să mănânce repede și să-și satisfacă pofta de mâncare în acele rare momente libere.

11. Livrări de mâncare

O mâncare sănătoasă de orice fel va fi apreciată. Arată-ți dragostea și grija prin trimiterea de mâncăruri gătite acasă, din mâncarea ei preferată.

12. Bijuterii

Un nou obiect de bijuterie este o modalitate interesantă de a marca o etapă importantă în viața unei mame noi. Acest lucru este cu atât mai ideal ca un cadou atent de la soțul sau partenerul ei către mama nouă. Alege ceva specific bebelușului ei nou-născut, cum ar fi un pandantiv care poartă data nașterii bebelușului.

13. Trimiterea echipei de curățenie

Cadourile nu trebuie să fie exclusiv materiale. Poți aduce un zâmbet pe fața unei mame noi trimițând o echipă de curățenie care să o ajute cu vasele, spălătoria și alte treburi casnice. Asigură-te doar să întrebi mai întâi dacă este în regulă înainte de a o surprinde cu vizitatori la ea acasă în această perioadă vulnerabilă.

14. O sticlă de apă

O sticlă nouă de apă este un cadou atent pentru o mamă care alăptează. Cu siguranță are nevoie de o doză sănătoasă de lichid pentru a susține o alăptare sănătoasă.

15. O carte

O carte poate ajuta la menținerea implicării mentale a noii mame în timp ce este legată de un pompar. Alege o carte în genul ei preferat și las-o în timpul vizitei tale. Poți lua în considerare și aducerea unei abonări Audible care îi permite să rămână cu mâinile libere și să asculte orice subiect îi place.

Putere și susținere pentru mame

Sărbătorirea călătoriei incredibile a maternității implică hrănirea, recunoașterea și susținerea mamei noi din viața ta. Sugerările de mai sus sunt un punct excelent de plecare pentru a-ți arăta aprecierea și sprijinul și pentru a ajuta o mamă nouă să se simtă văzută, încrezătoare și puternică în această perioadă dificilă, dar transformatoare.

Cadouri fericite!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *