Ce să faci cu fotografiile tale de călătorie după vacanța de vară

Ai avut o vacanță de vară divină.Extinde-te să te gândești la acea plajă cu nisip, la câțiva pași de hotel, marea albastră azură, părul aranjat perfect de vânt și farfuriile de mic dejun care umpleau ruloul camerei foto. Acum cum putem aduce atmosfera de vacanță acasă? În acest articol, vom împărtăși câteva idei creative de expunere a fotografiilor, astfel încât să poți transforma fotografiile tale de călătorie în cele mai bune cadouri pentru tine, casa ta și cei dragi.

Arată-ți fotografiile de pe rețelele sociale

Când te uiți prin fluxul tău de pe rețelele sociale, poți să te păcălești în a crede că încă te afli în vacanță. Dar pentru a face cu adevărat ca toate fotografiile tale de călătorie de pe Instagram, de la apusurile de soare la peisajul urban, mâncarea locală nelimitată și aventurile cu șampanie de la ora 9 dimineața, să pară reale din nou, folosește fotografiile tale pentru a crea un set de cărți poștale sau de imprimări foto pătrate. Nu este nevoie să faci editări majore – pur și simplu încarcă fotografiile, adaugă un text și lasă ca cărțile noastre mici, de înaltă calitate, cu finisaj mat să-și pună în valoare fiecare amintire de călătorie în detaliu perfect înainte de a le oferi prietenilor tăi, de a le pune într-un album de amintiri sau de a le agăța pe peretele dormitorului tău.

Capturează momentele de vacanță

Transformă fotografiile de călătorie pe care le vei prețui întotdeauna într-un caiet personalizat, o carte foto sau un album foto de vacanță. Cu hârtia noastră de fotografie italiană groasă și cu foițe intermediare de pergament, poți organiza albumul în zile sau locuri și poți spune o poveste vizuală plină de culoare despre vacanța ta de vară – de la aeroport la destinația ta perfectă peisagistică. Nu trebuie să menționez că oferim personalizarea completă a copertei, a paginilor și a fundalurilor cărții foto de vacanță – cu un instrument de montaj creativ și opțiuni de format peisaj/portret.

Dacă vrei să decorezi casa cu o atmosferă nostalgică de vacanță, personalizează-ți decorul și accesoriile proprii, cum ar fi puzzle-uri sau obiecte de bucătărie. Poate ai putea decora frigiderul cu magneți lucioși cu efect 3D folosind fotografiile de vacanță de vară de la acea vacanță de unul singur sau de la excursia spontană cu rucsacul alături de prieteni care a depășit discuțiile de grup.

Creează un perete de expunere

Avem o serie de idei minunate de expunere a fotografiilor pentru a învia casa ta, începând cu personalizarea produselor noastre de cea mai bună calitate: tablouri canvas, blocuri foto acrilice și imprimate pe perete. În timp ce un tablou cam pictoresc deasupra șemineului ar fi un ultim detaliu plăcut pentru decorul casei tale, o serie întreagă de fotografii de vacanță de vară tipărite ca artă de perete pe culoar sau pe peretele livingului ar fi un subiect de discuție interesant.

Cu ajutorul țesăturii noastre durabile pentru tablouri canvas și opțiunilor de creație a colajelor foto, poți povesti despre ieșirile tale la mare, de la fotografii cu copiii mâncându-și înghețatele lipicioase, până la jocurile de familie pline de viață, la bronzarea pe plajă și la somnul pe cearceaf în nisip.

Fii organizat după vacanță

Să te trezești în vacanță este întotdeauna ușor – după ce ai trecut de jet lag – cu gândul la orele 9-17 din creier, care, fericit, sunt oprite. Deși nu vă putem garanta cerul senin sau plajele pustii în orașul tău natal pentru a face să pară că stai în pat nu este cea mai bună opțiune, știm că personalizarea propriilor tale calendare, jurnale și agende cu fotografii de călătorie te va ajuta să fii motivat tot timpul anului. Încarcă amintirile vacanței tale pline de activități pe hârtie de culoare pală și personalizează dimensiunea, titlurile, culoarea cotorului și multe altele.

Oricare ar fi alegerea ta de cadou, avem cele mai bune idei de expunere a fotografiilor și produse de calitate pentru a te ajuta să sărbătorești și să împărtășești toate amintirile vacanței tale de vară la Bags of Love.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *