Cum să creezi modelul perfect pentru un proiect de creație de vară

Odată ce noul semestru școlar este în plină desfășurare, copiii își doresc cu siguranță să se bucure de distracția din vacanța de vară. De ce să nu folosiți creativitatea dumneavoastră și să creați împreună un design în miniatură în weekend, care să evoci toate lucrurile preferate ale copiilor despre vara? Răsfoiți ghidul nostru simplu pentru crearea unui model perfect pe materialul textil de mai jos.

1 – Creați un design în miniatură

Luati un caiet personalizat și creați un desen împreună cu copiii dumneavoastră care să le amintească de cele mai frumoase amintiri de vară, fie că este vorba de flori de soare fericite, limonadă roz și gheață de pe platoul de picnic sau de plutele gigantice în piscină de pe plajă. Apoi colorați desenul folosind marcaje, creioane sau creioane colorate. Pentru cele mai bune rezultate, lăsați fundalul alb și încercați să nu lăsați desenele să depășească marginea paginii.

Sau puteți alege să creați direct un model de vară folosind o unealtă gratuită de design online precum Canva. Faceți clic simplu pe „Creați un design” pe șablonul ales și adăugați și mutați diferite elemente pe pagină pentru a construi modelul dumneavoastră.

2 – Transformați-vă designul într-un model repetitiv fără întreruperi

Chiar dacă nu utilizați fotografii din biblioteca Canva, puteți crea un model de bază sau un model fără întreruperi. Scanați sau realizați o fotografie a desenului dumneavoastră pentru a-l scoate de pe hârtie și a-l aduce pe ecran. Dacă lucrați pe tableta dumneavoastră de încredere, există multe modalități prin care puteți crea, edita și îmbunătăți imaginile cu ajutorul aplicațiilor Pixelmator, Procreate sau Adobe Sketch.

Vă simțiți puțin depășiți? Puteți crea direct un design repetitiv unic pe Bags of Love pentru proiectul dumneavoastră de vară. Încărcați simplu imaginea dumneavoastră și utilizați una dintre cele trei tipuri diferite de repetiții („Basic”, „Half Drop” și „Mirror”) prezentate pe interfața noastră de design pentru a transforma arta dumneavoastră într-un design fabulos de vară.

3 – Asociați modelul cu un material natural

Bumbacul organic, inul, mătasea… Materialele naturale vor oferi proiectelor dumneavoastră un aspect ușor și plin de vară. Răsfoiți gama noastră pentru a găsi materialul textil potrivit pentru modelul dumneavoastră repetitiv. Apoi încărcați imaginea dumneavoastră, alegeți dimensiunile și decideți cum doriți să fie finisată marginea. Avem o opțiune incredibilă de previzualizare 3D, astfel încât să puteți testa aspectul modelului dumneavoastră pe material înainte să plasați comanda.

4 – Începeți proiectele de vară cu materialul dumneavoastră tipărit

Există o serie de proiecte de vară la care puteți lucra cu cei mici odată ce materialul dumneavoastră cu modelul repetitiv a sosit, cum ar fi crearea propriului vostru tote bag de vară, jucării sau animăluțe de pluș. Sau încercați alte idei de creație pentru vară care să îi entuziasmeze mai mult pentru școală, cum ar fi confecționarea de huse pentru jurnale și penare din material textil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *