Cum să planificați și să executați petrecerea perfectă de ziua cea mare

O anumită vârstă. Mai înțelept. Trecut de culmea vieții. Avem mai multe eufemisme pentru vârsta înaintată. Oricare dintre ele poate fi un tema potrivită pentru aniversarea vârstei în familie sau pentru un prieten care a atins un prag de „bătrânețe”.

Când poți să sărbătorești bătrânețea cuiva? Ei bine, probabil că e mai bine înainte ca aceștia să fie real bătrâni. Petrecerile de ziua „Trecut de culmea vieții” au mai mult umor în legătură cu întreg procesul de „îmbătrânire”. Poți alege probabil vârsta, undeva în jurul valorii de 40 sau 50 de ani. (Dar nu alege 30. Pare doar crud.)

Dacă ai persoana perfectă în minte (adică victima ta pentru acest eveniment), iată câteva sfaturi pentru planificarea și organizarea unei petreceri grozave de „Trecut de culmea vieții”.

Păstrează-o ca o surpriză

Poți spune persoanei aniversate că vei organiza o petrecere. Poți chiar să le spui cine este invitat. Dar să spui „Îți organizăm o petrecere de Trecut de culmea vieții” strică din distracție.

Dacă vrei să vezi cum se amuză sărbătoritul când intră în petrecere, măcar păstrează tema ca o surpriză. Dar să păstrezi întreaga petrecere ca o surpriză este probabil mult mai distractiv pentru toată lumea.

Asigură-te doar că cunoști publicul. Nu toată lumea se bucură de surprize. În acest caz, o surpriză subtilă legată de tema „Trecut de culmea vieții” este probabil cea mai bună alegere.

Decorează cu obiecte „bătrânești”

O parte a umorului unei petreceri „Trecut de culmea vieții” este că cineva devine mai în vârstă, dar nu e încă geriatric. Proteze dentare, creme pentru artrită, scutece pentru adulți, ochelari de citit și semne de „Atenție: Ești bătrân” sunt toate decorațiuni amuzante pe care le poți adăuga în spațiul petrecerii.

Probabil ai mai văzut una sau două cruci tematice în cadrul acestor petreceri, deci, dacă toată lumea are simțul umorului, o marcă funerară ca „Aici zace tinerețea lui Daniel” este un detaliu perfect suplimentar.

Asortează mâncarea temei petrecerii „Trecut de culmea vieții”

Să mâncați mâncare tematică în cadrul petrecerii este distractiv pentru toată lumea. De asemenea, îți dă ocazia să fii creativ și inteligent. Iată câteva idei de gustări și dulciuri pe care le poți pregăti pentru o petrecere „Trecut de culmea vieții”:

  • Gândește-te la copilăria ta și pregătește puțin budincă de pământ pentru cineva Mai Bătrân decât noroiul
  • Amestecă puțin punch pentru petreceri (doar pentru adulți) și etichetează-l „Fântâna Tinereții”
  • Pune într-un vas „Pastile pentru Durere”, ca Skittles, M&Ms, bomboane de jeleu sau Mike & Ikes
  • Servește orice fel de mâncare (hamburgeri, pizza, sandvișuri etc.), doar asigură-te că există un afiș lângă care să scrie „Mini-Meniu pentru Seniori Matinali”

Oferă un cadou perfect

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *