Cum să-ți faci ziua de naștere specială în timpul altor sărbători importante

Ai ziua de naștere în noiembrie, decembrie sau ianuarie? Dacă răspunsul este da, probabil că ai experimentat frustrările unei zile de naștere care cade aproape de sezonul sărbătorilor.

Este foarte posibil să te fi luptat să ai o petrecere grozavă. Prietenii erau plecați din oraș, nimeni nu știa ce să-ți cumpere pentru două sărbători consecutive și întotdeauna părea că toată lumea este mai entuziasmată de sărbători decât de ziua ta de naștere.

Să nu uităm că, cu toate bunătățile specifice sezonului, tortul tău de naștere nu se remarca prea mult.

Pe măsură ce se apropie din nou sezonul sărbătorilor, iată câteva idei despre cum îți poți face ziua de naștere să iasă în evidență. Până la urmă, fiecare merită să aibă o zi cu adevărat specială în fiecare an.

Alege un tema distractiva, non-holiday

Dacă vrei ca petrecerea ta să se deosebească de sărbători, invită-ți prietenii la mai mult decât o simplă petrecere de ziua ta de naștere. Invită-i la evenimentul anului. Alege o temă extraordinară și câteva elemente potrivite pe care oaspeții tăi le pot savura.

De exemplu, la o petrecere cu tema Barbie, ai putea servi un cocktail roz și le-ai putea cere invitaților să se îmbrace pentru un „show de modă”.

Planifici să organizezi petrecerea la tine acasă? Înlătură decorațiunile sau mici obiecte de sărbători pe care le ai în jurul casei astfel încât oaspeții să se concentreze asupra sărbătoririi zilei tale de naștere în loc.

Transformă petrecerea într-o ieșire

Copiii sărbătoresc ziua de naștere în locații distractive tot timpul. De ce nu ai putea și tu? Într-un moment al anului când toată lumea este deja adunată în casele lor cu prieteni și familie, deosebește-ți ziua de naștere organizând-o într-un loc de distracție.

Evitați atelierele de decorare a prăjiturilor sau o excursie la baletul Spărgătorul. În schimb, găsiți locații care sunt lipsite de elemente specifice sărbătorilor. Ai putea chiar să fii vedeta sezonului dacă petrecerea ta îi ajută pe oaspeți să scape de stresul sărbătorilor prin participarea la un eveniment distractiv precum aruncarea cu securea sau kartingul interior.

Cere experiențe în loc de lucruri

În special în sezonul sărbătorilor, oamenii sunt în spiritul darurilor. Dar acest lucru adesea duce la o avalanșă (dacă nu chiar la o supradoză) de noi obiecte în jurul casei. Dacă ziua ta de naștere este în timpul sezonului sărbătorilor, cadourile tale se vor simți ca mai mult din același.

Pentru ca ziua ta de naștere să iasă în evidență, cere ceva puțin diferit. Cadourile de experiență pot include oricare dintre hobby-urile sau interesele tale preferate.

Iată câteva idei:

  • Bilete la un eveniment sportiv, concert sau experiență teatrală
  • Un curs sau „cum să”, precum gătitul, olăritul, suflatul în sticlă, scrisul sau o tehnică sportivă
  • O noapte petrecută la un hotel într-o destinație pe care întotdeauna ai dorit să o vizitezi (chiar dacă e doar un lac din apropiere unde poți merge la pescuit)
  • Momente de îngrijire personală, cum ar fi o clasă de yoga, masaj, spa flotant sau manichiură
  • Babysitting pentru a putea ieși și bucura de oricare dintre aceste activități
  • Curățenia casei, îngrijirea peluzei sau alte servicii de mentenanță a locuinței pentru a-ți elibera timpul liber pentru alte lucruri

Cadouri Fericite!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *