Există un picnic perfect? Diferite niveluri de picnicare

Acum că soarele a decis să iasă din ascunzătoare. Este momentul pentru activitatea mea preferată: picnicurile! Sezonul picnicurilor trebuie să fie una dintre activitățile mele preferate de-a lungul timpului. Pentru unii, picnicul perfect poate să nu existe, dar în ochii mei, fiecare picnic este perfect pur și simplu pentru că este un picnic. Bucuria pe care mi-o aduce un coș bun și o colecție de gustări este de neegalat. Vezi tu, îmi place numărul de forme diferite în care pot apărea picnicurile.

Iată…

Picnicul spontan

Picnicul spontan este atunci când ești în mișcare și vrei să iei o gustare, dar nu vrei să stai într-un restaurant aglomerat sau într-un cafenea. Așadar, îți cumperi diverse alimente aleatorii și te îndrepți către orice petec de iarbă și iei loc. Sănătos și accesibil, ce mai poți dori.

Picnicul de bază

Acest picnic constă într-o pătură iubită și un meniu special pentru fiecare persoană. Ieftin și vesel, exact de ce ai nevoie. Mâncatul în natură este o modalitate excelentă de a te deconecta de la nebunie și a te centra pe tine însuți. Un moment în care poți cu adevărat să te bucuri de mâncare și de compania din jurul tău.

Picnicul elegant

Pentru ca un picnic să se încadreze în această categorie, trebuie să aibă setul clasic de picnic. Acesta include coșul de picnic din lemn, echipat cu tacâmuri miniaturale, căni, farfurii și un termos. Toate se potrivesc, bineînțeles! Dacă nu ai aceste articole exacte, picnicul tău nu se încadrează în această categorie. Sandwich-urile sunt ordonate și mici, iar crusta este îndepărtată, chiar dacă aceasta este probabil cea mai bună parte. Toată mâncarea pare a fi în miniatură, deci nu ajunge înfometat. Acest tip de picnic este ca o ceaiurilită bugetară după-amiază în parc.

Picnicul demn de Instagram

Acesta este nivelul cel mai înalt al obiectivelor de picnic pe care le poți atinge. Pentru ca acesta să fie executat perfect, trebuie să planifici mult. Pătura de picnic perfectă este ceea ce creează fundația ultimă pentru picnicul tău. Apoi, trebuie să ai mâncare fotogenică. Acesta nu este locul pentru gătitul de acasă, despre care promiți că are un gust mai bun decât arată, pentru că nu va fi suficient. Fructe proaspete, legume, produse de patiserie și prăjituri frumoase sunt ceea ce are nevoie acest picnic. Cu cât mâncarea este mai vibranta și mai colorată, cu atât mai bine. Tacâmurile sunt extravagante, paharele sunt din sticlă adevărată și nu există niciun ustensilă de plastic în depărtare. Este totul despre aspect, așa că nu se poate face economie. Așadar, ia o sticlă de vin și îmbracă-te cât mai bine, în timp ce îi impresionezi pe privitori cu picnicul tău perfect.

Când picnicul perfect ia o întorsătură

Ceea ce nu este atât de ideal la picnicuri este că se desfășoară în natură. Și așa cum știm, natura poate fi foarte imprevizibilă. De la o mulțime de insecte, câini iscoditori, porumbei curajoși și vânturi puternice, realitatea unui picnic trebuie să ia în considerare o varietate de elemente și forțe externe. Personal, un porumbel neascultător care îl pandește cu ochiurile pe mâncarea mea și se apropie amenințător îmi este de ajuns pentru a mă face să fiu neliniștit. Bați din palme, te împotmolesti, și încerci să îi alungi, dar ei rămân acolo, cu ochii vigilenți și neclintiți. Le admiră hotărârea și curajul dacă nu aș fi atât de terorizat de ei.

Ai propriul picnic perfect

Acum că ești familiarizat cu diferitele tipuri și nivelurile de picnicuri, este timpul să ai propria ta zi minunată. Fundația pentru picnicul perfect începe cu pătura. Indiferent dacă vrei un picnic simplu sau elegant, asigură-te că exiști confortabil pe o suprafață curată. Pătura stabilește tonul pentru întregul picnic și creează fundalul perfect. Deci, dacă ești obosit de pături plictisitoare și vrei să creezi propriul tău fundal uimitor, avem exact ceea ce ai nevoie. CLICK AICI pentru a-ți crea propria pătură personalizată pentru picnic sau AICI pentru a explora gama noastră de pături personalizate. Transformă-ți picnicul perfect într-unul personalizat pentru tine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *