Ghidul suprem pentru o zi fabuloasă de Ziua Tatălui

Anul acesta nu este nevoie să apelăm la bomboane care nu mai sunt în trend; obțineți un cadou de Ziua Tatălui pe care tatăl dvs. îl va aprecia și prețui cu adevărat. De ce să nu obțineți un cadou personalizat de Ziua Tatălui? O imprimare a dvs. sau a familiei dvs. va fi o amintire iubită, creativă și constantă a iubirii și respectului pe care îl aveți pentru tatăl dvs.

Recunoaștem faptul că nu toată lumea are o relație cu tatăl lor. Cu toate acestea, Ziua Tatălui este despre celebrarea figurilor paternelle pe care le avem în viața noastră. Aceasta poate fi un bunic, un unchi, un frate sau chiar un prieten apropiat al familiei. În orice caz, arătați figurilor paternelle din viața dvs. cât de mult le apreciați printr-un cadou personalizat de Ziua Tatălui.

Cadouri personalizate de Ziua Tatălui care vor încânta tatăl tău!

O insignă personalizată este o modalitate minunată de a-i arăta afecțiunea și aprecierea dvs.; un cadou foarte util și de înaltă calitate pe care îl poate purta în permanență.

O insignă personalizată este o modalitate plăcută de a-ți aminti de momentele minunate pe care le-ați avut în familie și pe care le va aprecia mulți ani de acum înainte. Unele cadouri mai evidente de Ziua Tatălui pot include articole precum cravate și șosete, dar aceasta este o ocazie de a rupe tiparele cu ceva unic pe care îl puteți proiecta online. Insigna noastră este creată în atelierul nostru din Londra, din piele de calitate.

Imprimări personalizate pe pânză foto: Montajul firului de film

Imprimările personalizate pe pânză foto sunt mai mult decât un simplu cadou, deoarece sunt obiecte de interior care vor atrage toată atenția. Aici ai șansa să obții exact ceea ce trebuie și să creezi obiecte foto pe pânză pe care tatăl tău le va adora. Cadourile de Ziua Tatălui ar trebui să provoace emoții și să exprime dragostea și aprecierea pe care le aveți pentru tatăl dvs. Montajul firului de film este un cadou unic și personal pe care tatăl tău îl va iubi.

Montajul firului de film combină amintirile și rolele de film pentru a crea o estetică retro. Este o imprimare colaj pe pânză cu un stil clasic și simplu de margine, care face un cadou personalizat excelent pentru tatăl tău. Alege de la două la șapte fotografii pentru a le pune pe această bandă panoramică de film pe pânză foto, pentru a crea un scurtmetraj de dragoste pentru tatăl tău.

Cuburi foto – Cadouri pentru Ziua Tatălui

Dacă doriți să afișați câteva fotografii în același timp într-un mod original, alegeți cuburile foto. Cuburile foto vă permit să afișați până la șase fotografii pe acest cub moale și făcut manual! Acestea sunt idei moderne și jucause de cadouri folosind fotografiile dvs. într-un mod inedit, pe care tatăl tău nu le-a mai văzut înainte.

Puteți alege șase fotografii cu tine și tatăl tău împreună, șase fotografii cu tatăl tău pentru a-i crea un loc de închinare sau șase fotografii cu tine pentru a-i aminti de copilul lui preferat. Aceste cuburi foto pot fi colorate, alb-negru sau chiar sepie! Cuburile foto încep de la 4 „și ajung până la 20”, astfel că aceste cadouri de Ziua Tatălui vor face adăugiri excelente la decorul casei și cuburile de fotografii mai mari pot fi chiar folosite ca scaun.

Achiziționați cadouri pentru Ziua Tatălui în funcție de interesele tatălui dvs.

Toți tații sunt diferiți. Stereotipul că toți tații sunt pasionați de fotbal nu este adevărat. Mulți tați sunt interesați de sportul lor, dar mulți dintre ei au interese și hobby-uri total diferite.

Poate aveți un tată pasionat de grădinărit care adoră să petreacă timp în grădină sau un tată pasionat de gătit. Tatăl tău poate fi interesat de artă, teatru, muzică sau călătorii sau poate fi un pasionat de gadget-uri. Oricare ar fi interesele tatălui tău, există întotdeauna opțiuni de cadouri personalizate pe care să i le oferiți atunci când aveți nevoie de cadouri importante, cum ar fi cadourile de Ziua Tatălui.

Tatăl Gadget

Dacă tatăl tău este genul de persoană care consideră absolut necesar să aibă cel mai recent iPad, iPhone, notebook electronic sau dispozitiv de citit wireless, atunci nu va fi o mare problemă să găsești cadouri perfecte pentru Ziua Tatălui. Nu va trebui să îi cumperi gadget-urile scumpe, deoarece probabil deja stă în fața magazinului Apple de cinci ore; tot ce trebuie să faci este să îi cumperi cadouri de Ziua Tatălui care să se potrivească cu gadget-urile. Și ce poate fi mai bun decât tocul personalizate de înaltă calitate?

Husele noastre personalizate pentru laptopuri, tablete iPad și Kindle sunt făcute din neopren văruit, căptușite cu material din neopren și finisate cu o bandă neagră, un fermoar mai gros și doi șiruri solide de elemente de prindere, cu butoane pentru degete pentru confort. Carcasa textilă este protectoare dar elegantă, iar cea mai bună parte este husa personalizată. Pune orice imagine pe partea din spate și pe față a carcasei astfel încât tatăl tău să își poată folosi gadget-urile cu confort, știind că sunt protejate și că va vedea o fotografie de familie în fiecare zi.

Tatăl sportiv

Tatăl tău poate fi un tată sportiv, unul care face sport sau preferă să îl privească, oricum există cadouri fantastice de Ziua Tatălui pentru tatăl interesat de sport. Pentru tatăl care merge la sală, joacă fotbal sau alte sporturi, oferă-i genti sau genți de voiaj personalizate astfel încât să poată rămâne organizat cu stil. Pentru tatăl care iubește sportul, dă-i un scaun bean bag personalizat, astfel încât să poată urmări totul în confort 100%.

Tatăl grădinar

Tatăl tău se mândrește cu grădina lui plină de flori și legume? Sau pur și simplu îi place să petreacă timp în grădină în timpul verii, stați jos cu o bere rece sau să hrănească familia la grătar? Dacă tatăl tău petrece cea mai mare parte a verii în grădină, oferă-i cadouri pentru grădină de Ziua Tatălui.

O șezlongă este ideală pentru tatăl care se bucură de relaxarea în soare, iar pentru maestrul de grătar, de ce nu i-ai oferi un banner personalizat în laudă pentru abilitățile sale la grătar?

Tatăl dezorganizat

Dacă tatăl tău are dificultăți în a ține pasul cu ceea ce se întâmplă dintr-o zi în alta, de ce să nu îi creezi un calendar personalizat care să îl ajute să țină evidența?

De ce să nu alegi cele 12 fotografii preferate cu tine și tatăl tău și să alegi un mesaj personalizat pentru copertă pentru a crea un calendar de birou cu fotografii? Sau poți opta pentru un calendar de perete pentru ceva mai solid.

Cadouri personalizate de Ziua Tatălui și carduri de felicitare

În Marea Britanie, se trimit 7 milioane de carduri de Ziua Tatălui în fiecare an, așa că de ce să nu incluzi acest element de bază în cadoul tău?

Aceea fotografie cu tine și tatăl tău valorează mai mult decât orice ceas scump sau gadget digital deoarece reprezintă o amintire prețioasă pe care tu și tatăl tău ați împărtășit-o.

Cadouri personalizate pentru relaxare

Am trecut deja prin diferite tipuri de interese pe care tatăl tău le-ar putea avea, dar ce cadouri de Ziua Tatălui poți oferi tatălui care pur și simplu își place să se relaxeze acasă? Tatăl tău nu are mult timp liber, așa că atunci când îl are, preferă să petreacă timp de calitate cu familia în casa ta. Poate tatăl tău se bucură de a urmări fotbal duminica, urmărind filme și jucând Nintendo Wii cu copiii și distrându-se cu invitații de-a lungul anului? Pentru astfel de momente de relaxare, are nevoie de obiecte personalizate, așa că oferă-i cadouri personalizate pentru Ziua Tatălui. De ce să nu iei în considerare o pătură personalizată sau un pernă foto super moale?

Cadouri pentru casa

Pentru tatăl care se bucură de relaxarea în casa lui, dar care este și interesat de decorul casei, există multe cadouri personalizate care pot îmbunătăți interiorul casei. Mări fotografii tale preferate pe care le-ai făcut în vacanță pentru a face tapet pentru dormitorul lui. Dacă crezi că mama nu va fi de acord, alege un border de tapet cu fotografii de vacanță.

Alte cadouri frumoase pentru decorul interior al casei, potrivite în calitate de cadouri de Ziua Tatălui, sunt imprimeurile pe pânză – alege între alb-negru, sepie, triptic și împărțiri de fotografii în patru. Ai putea alege ecrane pliabile care pot fi plasate oriunde în casă.

Cadouri pentru activități

Sau oferă tatălui tău cadouri de Ziua Tatălui pe care să le poată petrece cu ceva timp. Puzzle-urile personalizate din fotografii sunt activități minunate pentru întreaga familie. Sau lasă-l să se relaxeze cu un puzzle în timpul liber pentru a se destinde după o zi stresantă. O carte foto este, de asemenea, un cadou excelent pentru Ziua Tatălui pentru întreaga familie. În loc să te uiți la televizor într-o seară, de ce nu aduni toată familia să stea împreună pe canapeaua din sufragerie și să privești cartea foto plină de amintiri.

Top 7 cadouri de Ziua Tatălui

1. Apron personalizat pentru maestrul bucătar

Tatăl tău iubește să găzduiască grătare? Este un bucătar în toiul acțiunii? Un apron personalizat este un cadou minunat pentru tatăl care iubește să gătească.

2. Cana personalizată din porțelan fin – un clasic

Deși tatăl nu este o cană, cu siguranță îi va face plăcere să aibă propria cană personalizată de la tine! Încarcă designul tău aici pentru a-i oferi ceva special pentru ceaiul lui.

3. Carte de viață personalizată – sărbătorește viața lui până acum

Arată-i tatălui cât a atins și cât însemni pentru tine cu Cartea noastră de viață personalizată. Proiectează una pentru tatăl tău aici.

4. Port sticla de vin personalizat

Dacă tatăl tău iubește un pahar de vin, răsfață-l cu port-sticla personalizată! Perfect pentru menținerea vinurilor preferate bine răcite! Începe să-l proiectezi aici.

5. Portofel din piele personalizat

Răsfață-l pe tatăl tău cu un portofel din piele moale fabulos. Poți face acest cadou ceva mai special prin încărcarea unei fotografii sau design pe el. Începe să-l creezi pentru tatăl tău aici.

6. Suport de carduri din piele personalizat

Păstrează-i cardurile importante în siguranță și cu stil cu suportul nostru de carduri din piele personalizat. Perfect pentru un tată ocupat, care este mereu în mișcare! Creează-i unul aici.

7. Husă personalizată pentru telefon

Protejează gadgetul preferat al tatălui cu o husă elegantă și personalizată. Design-o pentru tatăl tău aici.

Top 9 sfaturi pentru o Ziua Tatălui fabuloasă

1) Lasă-l pe tata să doarmă mai mult, fără să îl faci să se simtă vinovat că este ora 10:30 și este încă în pat. Măcar o zi, îi permitem asta!

2) Încă în pat? De ce să nu îi aduci micul dejun, pregătit de tine, și ziarul când faci asta.

3) Dă-i un card și un cadou în timp ce se bucură de micul dejun. Dacă nu te poți gândi la nimic inspirat, avem o pagină minunată dedicată cadourilor de Ziua Tatălui, unde vei găsi o mulțime de minunății.

4) Ești tipul artistic sau poet? De ce să nu îi creezi tu întregul card? Poți scrie chiar un poem scurt sau o scrisoare, în care să îi spui cât de mult îl iubești și ce înseamnă el pentru tine. Tipurile sentimentale vor IUBI asta și s-ar putea chiar să aduci câteva lacrimi de fericire.

5) În timp ce se ridică și se îmbracă, de ce să nu îi speli mașina? Fă-o strălucitoare și strălucitoare atunci când o va vedea. Va fi o surpriză minunată!

6) Planificați o zi distractivă. Găsiți ce îi place lui cel mai mult și planificați o zi în jurul acestui lucru. Este fan al fotbalului? Cumpărați bilete la un meci sau luați o minge și mergeți în parc să jucați fotbal. Tatăl este gurmand? Ia-l la un prânz delicios.

7) Petreceți ziua ca o familie. Nu este întotdeauna ușor să dedici o zi întreagă întregii familii, dar fă asta pentru el.

8) Gătește-i o cină uimitoare când ziua s-a încheiat. Planificați masa în avans, întrebându-l care ar fi cina lui perfectă.

9) Înainte de orice, spune-i că îl iubești.

Vizitează Bags Of Love pentru tot ce ține de Ziua Tatălui

Sper că ai găsit inspirația de care ai nevoie pentru a face din Ziua Tatălui una de neuitat. Fii creativ și proiectează cadouri de Ziua Tatălui pe care le va prețui pentru totdeauna. Fă clic pe banner pentru a crea un cadou și a-ți elibera simțul umorului interior.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *