Idei de cadouri cu buget prietenos care nu compromit calitatea

Budgetfriendly gift ideas that dont compromise on quality

Cumpărăturile pentru cadouri pentru prieteni și familie pot fi stresante atunci când încerci să reduci costurile, dar un cadou excepțional nu trebuie să coste un braț și un picior pentru a fi memorabil și de lungă durată.

De exemplu, pasionații de cafea ar putea aprecia un kit de inițiere pentru pour-over la un preț de sub 30 de dolari; cei care se ocupă de casă s-ar bucura probabil de ceva cu o aromă din trecutul lor, cum ar fi o lumânare aromatică.

1. Vin

Atunci când faceți cumpărături cu un buget limitat, cadourile ideale sunt cele care oferă ceva practic pe care destinatarii lor să îl folosească – de exemplu, o placă de tăiere de înaltă calitate este ideală pentru un prieten bucătar amator, în timp ce paharele de vin reprezintă un gest grijuliu pentru cineva căruia îi place să se distreze.

Luați în considerare posibilitatea de a oferi cadou pasionaților de vin acest set cu buget redus, care include un desfăcător de sticle, o pompă de vid și un kit de aerare – garantat pentru a le îmbunătăți experiența de băut și pentru a arăta minunat pe orice tejghea de bucătărie! Este un cadou accesibil care va încânta cu siguranță!

Vinul reprezintă un gest elegant și grijuliu; efervescența sa spumoasă va încânta orice persoană dragă căreia i-l oferiți! În special vinurile spumante fac o impresie impresionantă și se potrivesc perfect cu orice masă; șampania funcționează deosebit de bine atunci când este servită ca desert alături de un sorbet de fructe.

Faceți cadoul și mai grijuliu cu o etichetă de vin personalizată sau o husă cu monogramă care să poarte inițialele sau monograma lor. Nu numai că aceste atingeri decorative sunt la modă, dar vor rămâne utile mult timp după ce vinul a fost terminat!

Dacă cumpărați pentru mai multe persoane, setul de cutii cu tematică de vin de la Vinebox ar putea fi un cadou excelent, plin de soiuri din întreaga lume care pot fi savurate în timpul sărbătorilor și pe tot parcursul anului. Caroo oferă, de asemenea, opțiuni de gustări mai sănătoase, în ambalaje ecologice – cu siguranță că va lăsa o impresie de impact în rândul angajaților sau al clienților deopotrivă!

2. Prosecco

Deschiderea unei sticle de bule este întotdeauna o ocazie care merită prețuită, fie pentru a sărbători un eveniment important, fie pur și simplu pentru a vă răsfăța după serviciu. Poate că șampania este mai luxoasă, dar prosecco oferă o bunătate similară de bule la prețuri mai rezonabile.

Pentru a găsi sticla ideală, trebuie să căutați etichetele cu denumirile DOC sau DOCG – aceste denumiri înseamnă „Controlled Origination and Designation of Wine” (Originea și denumirea controlată a vinului), asigurându-se că vinul spumant produs îndeplinește anumite standarde de calitate – în special că provine din regiunile Veneto sau Friuli Venezia Giulia din nord-estul Italiei. Atunci când cumpărați prosecco, merită să acordați o atenție deosebită atunci când căutați denumiri specifice de podgorii, cum ar fi vinurile Conegliano Valdobbiadene DOCG, deoarece acestea produc vinuri cu calități speciale!

Vinurile spumante se potrivesc de minune cu atât de multe feluri de mâncare și reprezintă o băutură ideală pentru mulțimea de oameni la petreceri sau cine. Deschideți o sticlă de prosecco pentru brunch cu salată de fructe; folosiți-l alături de mezeluri pe o planșetă de mezeluri; adăugați-l ca o variantă interesantă la cocktailuri; sau creați un desert atrăgător folosind baza sa spumoasă!

Adăugați un plus de atmosferă festivă cu un set de pahare frumoase de prosecco ca unul dintre cadourile perfecte pentru pasionații de vin. În plus, luați în considerare achiziționarea unei cărți de bucate accesibile de prosecco, deoarece conține sute de rețete simple, dar delicioase, inclusiv cocktailuri, prăjituri și chiar mâncăruri sărate!

3. Cartea lunii

Book of the Month este un serviciu de abonament la cărți care oferă membrilor săi cinci cărți bine scrise și foarte ușor de citit în fiecare lună – de obicei de autori debutanți sau în curs de afirmare. Spre deosebire de multe alte servicii de abonament, Book of the Month își selectează cărțile în mod special pe baza a ceea ce membrii lor vor citi cu plăcere; Melissa a lăsat un feedback de cinci stele pentru TrustPilot despre cum BOTM a ajutat-o să descopere câteva bijuterii pe care altfel nu le-ar fi găsit! Ea notează cum selecțiile BOTM au dus la adăugarea în rafturile ei a unor bijuterii cu adevărat neașteptate care, altfel, nu ar fi ajuns pe lista ei! Melissa a lăsat un feedback de cinci stele că a descoperit comori care altfel nu ar fi ajuns pe lista ei fără selecțiile BOTM!

Îi place că poate sări peste luni, economisindu-și creditul pentru livrările viitoare. Dacă nu-i place ceea ce a fost inclus în cutia ei, poate adăuga până la două cărți suplimentare la un preț redus – acestea pot proveni din selecții anterioare, din favoritele din lunile trecute sau din noile adăugiri din catalogul nostru adițional care nu au fost încă publicate.

Prețul cu BOTM este foarte competitiv în comparație cu costurile normale asociate cu noile apariții hardcover. Un plan lunar costă doar 17 dolari pentru o carte, în timp ce planul nostru anual se ridică în medie la aproximativ 14 dolari pe carte!

Sunteți un cititor pasionat care dorește să-și extindă orizonturile literare? Un abonament vă poate ajuta să susțineți librăriile locale fără să vă rupeți bugetul, fiind în același timp o idee de cadou grijuliu fără să coste prea mult – perfect pentru iubitorii de cărți de pe lista dumneavoastră! Un card preplătit la una dintre ele poate funcționa chiar și ca parte a unui cadou mai mare, cum ar fi un coș de cărți – oferind destinatarului ceva care cu siguranță îl va încânta.

4. Abonament la Xbox Game Pass sau la Nintendo Switch Online

Indiferent când sau de ce au început să se joace, abonamentele la Xbox Game Pass sau Nintendo Switch Online reprezintă un cadou ideal. Ambele servicii se laudă cu cataloage mari de jocuri la planuri accesibile concepute pentru persoane sau familii și medii online sigure care oferă experiențe de joc optime – ca să nu mai vorbim că sunt mai ușoare decât cititul și mai imersive decât privitul la televizor!

Atât Game Pass, cât și PlayStation Plus oferă o perioadă de testare gratuită, oferindu-i persoanei dragi posibilitatea de a le experimenta înainte de a le achiziționa. Acest lucru face ca aceasta să fie o alternativă atractivă la bibelourile sezoniere aleatorii care sunt dăruite din nou sau care adună praful pe rafturi; de asemenea, crearea propriului certificat cadou este o modalitate ușoară de a arăta că vă pasă fără a vă rupe bugetul.

5. Abonament la reviste

Una dintre cele mai mari bucurii este să despachetezi o revistă din cutia poștală. Fie că este vorba de bârfe despre celebrități, sfaturi de îmbunătățire a casei, sau de teasere de creier- cu siguranță va fi ceva de interes! Un abonament la reviste tipărite este, de asemenea, o idee excelentă de cadou.

Există numeroase servicii de abonament la reviste online de încredere care oferă tarife reduse la publicații populare, atât în versiune digitală, cât și tipărită, într-o gamă largă de genuri și perioade de timp. Abonamentele pe șase sau douăsprezece luni oferă, de obicei, o reducere semnificativă a costurilor, în timp ce planurile anuale oferă, de obicei, economii și mai mari, deoarece acoperă numere pentru mai mulți ani.

Abonamentele reprezintă un cadou ideal atât pentru prieteni, cât și pentru membrii familiei. Dacă nu sunteți sigur ce revistă le-ar face plăcere să citească, luați în considerare posibilitatea de a le oferi opțiunea de a încerca un abonament de câteva luni înainte de a se angaja la unul permanent.

Televânzătorii pot face afirmații false cu privire la cadourile incluse la achiziționarea unui abonament la reviste; deseori, acestea nu se materializează sau valorează mult mai puțin decât cele anunțate. Pentru a vă proteja de aceste înșelăciuni, citiți întotdeauna textul cu litere mici atunci când cumpărați de pe un site sau de la o companie de încredere.

Deși este un clișeu, cadourile grijulii fac toată diferența în perioada Crăciunului. Chiar și cu un buget restrâns, există încă multe articole creative și grijulii pe care le puteți cumpăra pentru cei dragi cu 20 de dolari sau mai puțin și care vor aduce bucurie în dimineața de Crăciun. Editorii noștri au găsit peste 60 de cadouri grijulii și unice sub 20 de dolari, care cu siguranță le vor pune un zâmbet pe față în dimineața zilei de 25 decembrie!