Idei de Cadouri pentru Mămici

Fă-i un cadou care să o facă să se simtă susținută și confortabilă. Ia în considerare ceva ca un halat și papuci confortabili sau o geantă mare de tip boat-and-tote pe care o poate folosi pentru a-și păstra esențialele. 

Pentru mamele sentimentale, o fotografie înrămată cu bebelușul ei este o opțiune excelentă. O altă alegere plină de gânduri este un jurnal cu prompturi de sarcină sau o amintire cu amprenta bebelușului. 

Cadouri de Răsfăț

Mamele noi au nevoie să se relaxeze, mai ales după cele nouă luni epuizante de sarcină și naștere. Cadourile de răsfăț o pot ajuta să se destindă și să se simtă răsfățată.

Un set de cadouri pentru spa este o alegere excelentă. Acesta include o bombă de baie calmantă, un masaj pentru picioare și un balsam de buze pe care le poate folosi pentru a se răsfăța. Este, de asemenea, liber de ingrediente toxice, așa că se poate simți bine folosindu-l pe pielea ei delicată. Poți găsi astfel de produse pe BeautySpell.

Un abonament la o cutie de auto-îngrijire o va ajuta să găsească produse naturale, sănătoase și organice pe care le poate încerca și iubi. Aceasta vine cu o varietate de bunătăți precum produse de frumusețe, gustări și mixuri de băuturi pentru a o ajuta să se simtă la fel de bine.

Un alt cadou de răsfăț este o carte de colorat și pixuri gel frumoase. Aceasta este o modalitate distractivă de a obține o auto-îngrijire care necesită logică și creativitate, care poate fi greu de găsit în timpul zilei ei aglomerate acasă.

Dacă mama nouă are copii mai mari, ai putea oferi să-i iei pentru câteva ore, astfel încât ea să aibă timp pentru ea. Dacă are probleme cu spatele, ia în considerare să-i oferi o programare la un chiropractor pentru a ușura durerea.

O altă idee de răsfăț este o „cutie de gustări” pentru a-i facilita gustările sănătoase în timp ce este în mișcare. Aceasta de la Beauty Counter are un mix de delicii pe care le poate savura în timp ce este în deplasare cu bebelușul.

Cadouri de Auto-Îngrijire

A fi o mamă nouă este cuprinzătoare. Între hrănirile de la miezul nopții, tonele de rufe și un bebeluș care trebuie ținut constant, poate fi greu pentru mame să-și găsească timp pentru ele însele. De aceea, oferirea unui cadou de răsfăț sau auto-îngrijire poate fi atât de apreciată. De la pături liniștitoare la săruri de baie calmante, aceste cadouri pentru mamele noi sunt sigure că le vor aduce un zâmbet pe față.

O carte bună sau un abonament la o revistă este o modalitate excelentă de a o ajuta să se relaxeze, dar dacă este deja înecată în material de lectură, un abonament la Audible poate fi mai pe placul ei. Va putea folosi audiobook-ul în timp ce se plimbă prin casă sau își leagănă micuțul la somn.

O altă modalitate excelentă de a o ajuta să se relaxeze este cu o pătură confortabilă, absorbantă care poate fi folosită ca o mască de somn și un batist pentru fluxurile nesfârșite de salivă sau muci care curg de la bebelușul ei. Contribuitorul Strategist Wendy Mullin jură pe această pătură Barefoot Dreams, care este, de asemenea, iubită de celebrități precum Brie Larson.

Un aparat de cafea programabil este unul dintre cele mai utile cadouri pe care orice mamă nouă le va iubi. Îi va permite să se trezească la mirosul delicios de cafea proaspătă și să-i economisească necazul de a aștepta ca bebelușul ei să se trezească pentru a-și bea cafeaua de dimineață.

Cadouri Practice

Mamele noi primesc atât de multe lucruri pentru bebeluși încât cadourile pentru ele pot părea neglijate. Dacă vrei să oferi ceva special pe care îl va prețui pentru totdeauna, ia în considerare un album foto personalizat. „Cadourile foto sunt întotdeauna apreciate, dar cele care permit mamei noi să-și ia timpul și să-l personalizeze cu adevărat sunt extra semnificative”, spune scriitoarea Strategist și mama nouă Sadie Stein. Ea recomandă un serviciu precum Artifact Uprising, care are designuri de albume elegante și o opțiune de card cadou.

Un alt cadou sentimental, dar practic, pe care mamele noi îl vor aprecia este un jurnal pentru a captura amintirile micuțului ei. Jurnalul Scrisori către Mama Nouă este o carte de amintiri legată în pânză care o îndeamnă să scrie o scrisoare copilului ei în fiecare an al vieții lor, făcând un cadou incredibil de dulce de recitit pe parcurs.

Unele dintre cele mai practice cadouri pentru mamele noi sunt articolele de auto-îngrijire pentru a o ajuta să se relaxeze și să rămână sănătoasă în această perioadă aglomerată. Una dintre cele mai gânditoare și ieftine opțiuni este o cutie de uleiuri corporale și loțiuni pentru vergeturi, cicatrici și mame care alăptează. Ea poate aprecia, de asemenea, un set de pantaloni de yoga super moi care sunt suficient de confortabili pentru pat și pot fi purtați cu o tunică sau un pulover lung în timpul vremii reci.

Și nu în ultimul rând, un aburitor de duș care va umple baia cu arome ușor parfumate și relaxante în timp ce face duș. O mamă nouă care este privată de somn și stresată va aprecia cu siguranță această atingere gânditoare.

Carduri Cadou

Mamele noi sunt pe un roller coaster emoțional și privarea de somn este la un nivel record, așa că cadourile care le ajută să se relaxeze și să aibă grijă de ele însele vor fi apreciate. Fie că este vorba de un card cadou pentru spa, o cutie de ceai sau un abonament la streaming online, acestea sunt cadouri gânditoare care îi vor permite să se răsfețe din confortul casei.

Dacă vrea să-și găsească ritmul, un card cadou Spotify sau Pandora îi permite să aleagă dintr-o varietate de muzică care se potrivește stării ei de spirit, în timp ce cardul cadou Bed Bath & Beyond îi permite să se aprovizioneze cu articole precum un set moale de lenjerie de pat și băi de picioare. O altă modalitate de a o ajuta să se relaxeze este cu o aplicație de somn de la Google Play. De la melodii liniștitoare la zgomot alb, aceste aplicații o pot ajuta să aibă un somn bun și le poate folosi la conveniența ei.

Deși probabil poartă haine de maternitate și de alăptare cea mai mare parte a timpului, câteva ținute noi ar putea să-i înveselească cu adevărat ziua și să o facă să se simtă din nou ea însăși. Mai ales că probabil nu a avut timp să facă cumpărături în timp ce era însărcinată, un card cadou de la H&M îi va oferi acces la unele ținute de calitate, chiar la modă.

Câteva mese livrate de la un restaurant local vor fi, de asemenea, foarte apreciate. Ea poate alege ce are chef (lasagna este întotdeauna o alegere bună!) și poate sări peste cumpărăturile sau gătitul în totalitate. Cardurile cadou de la Door Dash, Grubhub și Uber Eats sunt ușor de găsit la Gift Card Granny, unde poți chiar să câștigi bani înapoi la cumpărăturile tale! În România, poți folosi servicii precum FoodPanda pentru a comanda mâncare de la restaurante locale.