Idei de Împachetare Cadouri: 25 modalități de împachetare cu panglici și fundițe pe cadouri

Când așezi un cadou pe o masă de daruri, se amestecă cu restul în hârtie de ambalaj previzibilă sau un sac de cadouri tematic? Sau cadoul tău are ceva în plus, o notă creativă, care îl scoate în evidență și arată că ai depus multă gândire și efort în el? Iată 25 de idei creative pentru panglici și fundițe care vor oferi cadoului tău o apariție vizuală distractivă și elegantă.

1. Fă o fundă mare: Nu trebuie să fii un profesionist în învelit cadouri pentru a-ți decora cadoul cu o fundă mare și pufoasă. Iată un ghid rapid și ușor pentru a realiza o fundă perfectă care va face o mare impresie.

2. Înfășoară șiraguri de panglici: Îți amintești când ai învățat prima dată să folosești foarfeca pentru a transforma panglicile în bucle strânse? Creează șiraguri de panglici și leagă-le împreună pentru un cadou atrăgător.

3. Fundă în formă de șiret: O numim fundă în formă de șiret deoarece are două bucle și două ștrăngi. Dar dacă urmezi acest tutorial, fundele de pe cadourile tale vor arăta frumos (și nu vor avea nicio asemănare cu o șiretă).

4. Fundă stratificată: Această fundă arată ca și cum ar fi fost cumpărată dintr-un magazin. Nici nu ai ghici că este foarte ușor de realizat singur, cu ajutorul unei panglici și puțină bandă adezivă.

5. Fundă în formă de papion: Pur și simplu leagă o panglică în jurul unui cadou ca și cum ar fi un papion și vei avea un cadou ingenios înfășurat pentru Ziua Tatălui.

6. Utilizează materiale neconvenționale pentru panglici: Folosește material textil în loc de panglică pentru cadourile tale. Poți găsi modele creative și distractive și este o modalitate unică de a valorifica hainele sau lenjeria veche. Ia în considerare folosirea unui material precum pielea sau dantela pentru a crea un aspect special.

7. Lanțuri și mărgele: Înfășoară un lanț frumos sau un șir de mărgele în jurul unui cadou în loc să folosești panglică. Adaugă dimensiune și textură, pe care nu le vei obține de la materialele textile. Poți găsi aceste materiale în majoritatea magazinelor de artizanat.

8. Hârtie: Unul dintre avantajele utilizării hârtiei este că o poți decora cum dorești și apoi o poți utiliza ca panglică. Mai bine încă, lasă un copil să deseneze ceva pentru o notă sentimentală pe una dintre aceste două funde ușoare de hârtie.

9. Marker: Dacă te simți artistic și amuzant, nu adăuga panglică sau fundă deloc. Folosește un marker pentru a desena una pe hârtia de ambalaj. Hârtie de ambalaj închisă la culoare? Nici o problemă, ia un marker cu vopsea albă pentru un efect similar.

10. Șnur și ață: Poți crea o senzație rustică sau artistică în ambalarea cadourilor tale folosind șnur, ață sau sfoară în loc de panglică convențională. Uneori, simplu este mai bun.

11. Lumini: Un șir de lumini de Crăciun pe baterii este un material neașteptat dar iluminat (ai prins ideea?) pentru a împodobi un cadou cu o panglică. În plus, destinatarul cadoului poate reutiliza șirul ca decorațiune.

12. Mici cadouri: Folosește panglica și funda pentru a lega un mic cadou, precum un ornament de sărbătoare sau un jucărie mică, direct pe cadoul înfășurat.

13. Fotografii: Amintirile sunt un cadou minunat. Fixează fotografii pe panglica ta pentru un înveliș frumos și personalizat. Folosește rame mici astfel încât fotografiile să reziste după deschiderea cadoului.

14. Plante sau ierburi: Flori, crenguțe de brad mici sau chiar ierburi precum rozmarinul pot fi legate de un cadou pentru a oferi o surpriză parfumată și frumoasă. În calitate de avertisment, vălipărul este frumos, dar boabele sale sunt otrăvitoare pentru oameni și animale, așa că o ramură falsă de vălipăr este probabil cea mai bună alegere.

15. Bijuterii: Inele, brățări, coliere și chiar unele cercei pot fi ușor prinse cu panglici și funde pentru un aspect elegant și, poate, costisitor. Totuși, asigură-te că ai grijă la deschiderea cadoului pentru a nu-ți pierde achiziția.

16. Bunătăți: Dacă împachetezi cadouri pentru aniversarea unui copil, ia în considerare legarea unei tablete de ciocolată sau a unui băț de înghețată în exteriorul cadoului. Copilul aniversat nu va putea să aștepte să vadă ce se află în pachetul frumos.

17. Brad de Crăciun: În perioada sărbătorilor, folosește o panglică subțire verde pentru a realiza un brad de Crăciun direct pe un cadou. Pur și simplu fixeaz-o cu bandă adezivă într-un model în zig-zag, mai larg la baza și mai îngust în vârf.

18. Cuvinte: Folosește panglică și bandă adezivă pentru a scrie numele cuiva direct pe cadoul lor. Nu vei avea nevoie nici de o etichetă. (Recomandăm să folosiți această metodă pentru numele scurte, cu excepția cazului în care aveți mult timp și răbdare.)

19. Întrețesere și carouri: Urmați acest tutorial pentru a crea un design frumos împletit cu ajutorul panglicilor. Utilizând panglici în culori și dimensiuni diferite, poți transforma un cadou înfășurat într-o operă de artă.

20. Înclinat, în formă de V și încrucișat: Dacă îți place aspectul tradițional al înode-lor cu panglică, încearcă aceste ușoare variații. Înfășurarea cadoului tău va arăta unică, iar tu vei învăța câteva tehnici noi pentru legarea panglicilor.

21. Înșirate cadourile împreună: Dacă ai mai multe cadouri de oferit unei singure persoane, așează-le unul peste altul și apoi folosește o panglică lungă pentru a le lega pe toate împreună. Stiva mare va arăta impresionant, iar toate cadourile tale vor rămâne împreună.

22. Crează mânere: Această tehnică ingenioasă de înfășurare a cadourilor îți permite să folosești o panglică ca mâner. Acum cadoul tău va fi practic și ușor de transportat.

23. Ascunde suprapunerea hârtiei de ambalaj: Știi acea parte a îndoirii de hârtie de învelit unde cele două laturi ale hârtiei de ambalaj se suprapun? E complet normal, dar dacă vrei să o ascunzi, transformă panglica într-un mod util plasând-o de-a lungul cusăturii.

24. Utilizează-o ca etichetă pentru cadou: În loc să pui o bucată în plus de hârtie sau un sticker pe cadoul tău, lasă împachetarea cadoului să îndeplinească acest rol. Scrie „pentru” și „de la” pe oricare parte vizibilă a panglicii.

25. Utilizează doar panglica sau funda: Uneori, un cadou nu are nevoie de gheață de cadou. Tot ce îi trebuie este puțină panglică sau o fundă. O sticlă de vin sau lichior este exemplul perfect de cadou în care cea mai mare impresie este și cea mai simplă.

Ai dificultăți în a înfășura un cadou cu o formă neobișnuită? Verifică ghidul nostru practic de înfășurare care s-ar putea să îți fie de folos.

Învelește cu drag!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *