Cum să împachetați cadouri în formă ciudată

Zile de naștere, petreceri pentru bebeluși, aniversări, nunți, absolviri și alte evenimente importante și sărbători… niciodată nu ducem lipsă de motive pentru a oferi cadouri pe parcursul anului. Și nici nu pare să existe niciodată o lipsă de cadouri cu forme ciudate de împachetat.

Dacă v-ați trezit într-o rutină în care folosiți cutii și pungi pentru orice, ați ajuns la locul potrivit. Indiferent ce găsești pe lista de dorințe a unui prieten sau a unei persoane dragi, îți promitem că există o modalitate de a-l împacheta și de a-l prezenta cu clasă.

Iată ghidul suprem despre cum să împachetezi cadouri cu forme ciudate. Aceste videoclipuri de împachetare versatilă vă vor transforma într-un expert în împachetarea cadourilor în cel mai scurt timp.

Cum să împachetezi un cilindru

Mai multe tipuri de cadouri au o formă cilindrică sau circulară. Dar nu vă stresați cu privire la împachetarea lor. Există câteva trucuri creative și frumoase pentru a împacheta aceste tipuri de cadouri mai jos.

Cilindri înalți

Acest tutorial de la @mama_mila_au este perfect pentru obiecte rotunde sau cadouri care vin în forme cilindrice și recipiente, cum ar fi lumânări, cutii de cafea, jocuri și bomboane.

Conserve rotunde

Fie că vă faceți propriile bunătăți coapte sau le cumpărați prefabricate, cutiile de biscuiți sunt un cadou popular. Iată o tehnică simplă, dar frumoasă de la @effectivespaces pentru a împacheta aceste cutii rotunde.

Sticle de vin

De obicei, puneți doar o sticlă de vin într-o pungă de cadou? Iată câteva moduri creative de a oferi cadoul vinului folosind în schimb hârtie de împachetat. Acest tutorial amuzant este oferit de @effectivespaces.

Cum să împachetați cadouri mari

Nu toate cadourile sunt perfect dimensionate pentru hârtia de împachetat tradițională. Dacă aveți un cadou mare de împachetat, încercați unul dintre aceste trucuri neconvenționale.

Tesatura

Metoda Furoshiki de împachetare a cadourilor folosește țesătura în stil tradițional japonez. Acest tutorial de la @shihomasuda_giftwrapping vă arată cum să folosiți țesătura pentru împachetare. Puteți folosi bucăți mai mari de țesătură pentru cadouri mai mari.

Pliseuri elegante

Doar pentru că cadoul este mare nu înseamnă că trebuie să te zgârcești la stil. Iată un tutorial de la @janemeans pentru a împacheta un cadou mare care să arate luxos.

Cum să împachetezi jucării

Jucăriile vin în atât de multe forme și dimensiuni diferite. Uneori este tentant să le arunci pe toate într-o pungă de cadou. Dar dacă vrei să înveți câteva moduri de a împacheta jucării ca și cadouri, verifică aceste sfaturi și trucuri.

Jucării ambalate

Părinții cunosc dificultățile de a scoate jucăriile din ambalajele de plastic. Din fericire, @thefoldinglady împărtășește o modalitate creativă de a le împacheta.

Obiecte mici

Urmăriți acest videoclip de împachetare de la @lenniamc pentru un mod versatil de a folosi hârtia de împachetat. Cu acest truc, vei putea împacheta aproape orice.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *