Inspirații de cadouri DIY pentru o notă personală

Cadourile făcute în casă sunt un mod atractiv de a le arăta prietenilor și familiei că vă pasă. De la masaj pe spate, mese gătite în casă sau servicii de babysitting – aceste proiecte grijulii de bricolaj sunt cu siguranță plăcute.

Creați artă de perete personalizată ca un cadou original și grijuliu pentru cineva la care țineți, adăugând fotografii sau citate inspiraționale pentru o operă de artă exclusivistă.

Personalizați un calendar de tip flip

Creați un cadou personalizat interesant pentru casa lor cu acest calendar cu clapetă DIY! Persoana iubită își poate afișa amintirile preferate în fiecare lună, fără a pierde niciodată noțiunea timpului. În plus, adăugați atingeri speciale, cum ar fi citate sau numele familiei lor, ca parte a acestui cadou DIY!

Faceți ceva special în acest sezon de sărbători și arătați-le prietenilor sau familiei dvs. că vă pasă, confecționându-le o lumânare de casă ușor de realizat. Artizanatul de lumânări de unul singur este ecologic și costă mai puțin decât versiunile cumpărate din magazin, în plus, aroma lor va umple orice cameră cu căldură și luminozitate – cu siguranță vor fi iubite, fie că sunt pentru tine sau pentru cineva special!

Dacă cunoști un prieten creativ sau un membru al familiei care face mereu lucruri, acest proiect de carte de scrapbooking DIY poate fi o modalitate extraordinară de a le pune în valoare talentele și de a păstra amintirile create cu multă muncă. În plus, acest proiect ușor este o activitate minunată pentru copiii din viața ta!

Oferiți un cadou grijuliu făcut în casă în acest sezon de vacanță, care să le păstreze cheile organizate cu acest panou de mesaje DIY drăguț! Perfect pentru bărbatul din casă sau pentru oricine este predispus să rătăcească cheile prin casă. De asemenea, o soluție practică de bricolaj care poate fi folosită și în jurul casei!

Creați un cadou grijuliu pentru un gurmand cu materiale din dulapul dvs. de artizanat: creați o mănușă de cuptor personalizată, distractivă și practică! Este nevoie doar de niște bandă de stencil, vopsea pentru mai multe suprafețe și plasarea unui stencil pe o mănușă de cuptor înainte de a aplica vopseaua pe toată suprafața acesteia – lasă să se usuce înainte de a da jos și a îndepărta stencilul.

Această idee de cadou creativ este un cadou excelent pentru părinți, bunici sau frați care se bucură de gătit. Aceștia pot folosi acest instrument pentru a urmări progresul copiilor lor în timpul mesei și se dublează ca o carte de rețete la îndemână la care se pot referi oricând!

Creați un cadou de casă original și util pentru bărbatul din viața dvs. cu această geantă de scule DIY! Perfectă ca surpriză de ziua de naștere sau de sărbători, se potrivește perfect în bagaj sau în geantă și oferă spațiu pentru a depozita bunătăți suplimentare, cum ar fi pachete de întărire a imunității C de urgență, dezinfectant pentru mâini etc.

Reciclează borcane de iaurt franțuzesc în lumânări votive

Refolosirea borcanelor de iaurt Oui French Style oferă posibilități nelimitate atunci când vine vorba de crearea de cadouri DIY. Numeroși fani au intrat pe rețelele de socializare împărtășind fotografii ale creațiilor lor, cum ar fi cupe de desert, suporturi de lumânări și felinare de Halloween realizate din borcane de iaurt – un proiect DIY ușor de realizat, ideal pentru cei dragi sau pentru sărbători, cu detalii personalizabile adăugate cu ușurință prin intermediul acestui proiect simplu!

Aceste borcane unice sunt niște suporturi excelente pentru lumânări cu lumânări de ceai. Pur și simplu lipește o bucată de iută pe fund pentru a menține borcanul în poziție verticală, umple-l cu ceară topită și inserează un băț de lumânare pentru o notă festivă de sărbătoare! În plus, aceste recipiente versatile pot servi ca vase de flori și pot păstra tot felul de mărunțișuri, cum ar fi vârfurile Q sau bilele de vată, organizate și la îndemână.

Reutilizarea unui borcan Oui devine un recipient elegant de depozitare în orice birou, bucătărie sau baie – iar atunci când îl combinați cu etichete sau etichete personalizate îl puteți transforma într-o cutie de suveniruri elegantă pentru fotografii, amintiri sau cadouri de neuitat pe care destinatarii dvs. le pot revedea de fiecare dată când îl deschid! Aceștia vor adora acest cadou DIY grijuliu din partea ta.

O idee imaginativă de cadou DIY ar fi să transformați un borcan de sticlă într-un suport pentru bijuterii – acesta ar fi un cadou excelent pentru cineva care colecționează sau poartă o mulțime de cercei, coliere sau alte forme de bijuterii! În plus, personalizați-l și mai mult prin gravarea unei monograme sau a unui mesaj dulce pe el, astfel încât să-și amintească mereu de cadoul lor special.

Confecționarea de felicitări este o altă idee distractivă de cadou DIY pe care să o încercați atunci când doriți să oferiți ceva făcut în casă. De la zile de naștere și aniversări, până la alte sărbători, cum ar fi absolvirea sau Ziua Mamei, o felicitare originală făcută în casă poate aduce o mare plăcere destinatarului său – în plus, ajută la perfecționarea abilităților de ștampilare! Designerii Altenew oferă zilnic pe blogul lor sfaturi pentru crearea de felicitări!

Dacă sunteți în căutarea unui mod inventiv de a vă împacheta cadoul făcut în casă, de ce să nu luați în considerare folosirea hainelor sau a lenjeriei vechi ca hârtie de împachetat? Hainele care nu se mai potrivesc pot fi folosite pentru a împacheta cadouri mai mici, în timp ce lenjeriile, cum ar fi fețele de masă sau șervețelele, ar putea chiar să facă coșuri decorative suspendate!

Coaseți o geantă personalizată

Cadourile făcute în casă sunt întotdeauna grijulii, dar atunci când sunt făcute special pentru destinatarul lor, ele devin și mai memorabile. Creați un puzzle personalizat pentru cel mai bun prieten sau oferiți cadou un set de boluri ceramice personalizate bucătarului dvs. preferat! În plus, cadourile DIY pot ajuta, de asemenea, la celebrarea evenimentelor speciale, cum ar fi zilele de naștere, aniversările, petrecerile de casă nouă, petrecerile de absolvire pentru copii sau nunțile în moduri unice.

Luați în considerare realizarea unei planșe de mezeluri personalizate ca un cadou grijuliu pentru cineva căruia îi place să găzduiască petreceri – aceasta poate fi chiar personalizată cu inițialele sau numele lor pentru o personalizare suplimentară! Sau surprindeți un bucătar aspirant cu propria placă de tăiere din lemn, astfel încât să-și poată arăta expertiza culinară la fiecare cină pe care o găzduiește!

O geantă tote brodată este un cadou grijuliu și practic pentru prietenii sau membrii familiei care merg în mod regulat la cumpărături. Coaserea acesteia de către dvs. este simplă și rentabilă în comparație cu cumpărarea de sacoșe din comerț; în plus, destinatarii pot alege culoarea aței de brodat pentru a o personaliza!

Sunteți nou în cusut? Începeți de aici Dacă abia ați început să coaseți, acest proiect va fi un punct de plecare excelent și poate fi terminat cu ușurință într-o oră sau două. În plus, coaseți un buzunar interior în geantă, care oferă un loc convenabil pentru lucruri esențiale, cum ar fi cărțile de credit și banii.

Cadoul tău făcut în casă poate servi, de asemenea, ca un cadou suplimentar sau poate fi împachetat împreună cu alte obiecte mici pentru a forma un fel de coș. Ca o alternativă la cadourile de Crăciun mai tradiționale, încercați să includeți câteva bunătăți festive – bomboane sau ciocolată de casă ar face ca acest DIY să fie cu adevărat festiv – sau articole bazate pe experiențe, cum ar fi masaje pentru spate sau nopți libere de la treburi – asigurându-vă că toți cei din grupul de destinatari pleacă mulțumiți! Acest DIY este sigur că va încânta atât prietenii, cât și membrii familiei deopotrivă!

Faceți cărți de joc

Puține cadouri sunt la fel de grijulii și semnificative ca ceva făcut manual de cineva la care țineți, iar aceste inspirații de cadouri DIY vă permit să confecționați ceva original pentru prieteni și familie în acest sezon de sărbători, de ziua de naștere sau pur și simplu pentru că. De la crearea a ceva amuzant pentru surprize de ziua copiilor la cadouri de apreciere sau la meșteșuguri amuzante pentru pasionații de jocuri de cărți – aceste proiecte adaugă o notă personală care face orice ocazie de neuitat!

Un pachet de cărți oferă o pânză neexploatată pentru creativitate atunci când creați un plus de personalitate pentru jocurile de cărți clasice. Un program de editare a fotografiilor este ideal pentru această sarcină; doar formatați și adăugați orice imagine dorită sau căutați online modele existente pentru spatele cărților care ar putea funcționa în programul dvs. de design – sau desenați-le pe cele proprii!

Aceste cărți de joc jumbo de 7×4,5 inci se remarcă pe orice masă cu dimensiunile lor extra mari, de două ori mai mari decât cele ale cărților de joc de dimensiuni standard, și vor da viață oricărui joc de cărți! Alegeți o imagine capricioasă pentru a încânta prietenii care blufează sau o scenă pitorească pentru a inspira serile de joc în familie.

Aceste cărți de joc de cărți goale pot avea o multitudine de funcții, de la bridge la citire de tarot și jocuri de masă precum Cards Against Humanity. Ai putea chiar să folosești aceste cărți goale pe post de cartonașe pentru a învăța un copil o nouă abilitate sau pentru a-ți crea propriul joc de societate personalizat de care să te bucuri cu întreaga familie!

Indiferent dacă este ziua lor de naștere, aniversarea sau pur și simplu pentru că, aceste cadouri DIY vor lăsa o impresie de durată și le vor arăta cât de mult vă pasă. De la proiecte unice care arată că vă pasă la proiecte personalizate făcute doar pentru ei – asigurați-vă că fixați aceste idei pentru referințe viitoare și urmăriți-ne pe panourile de pe Pinterest pentru și mai multă inspirație de artizanat! Artizanat fericit! Julia Fields este un scriitor de stil de viață specializat în jucării, meșteșuguri, decorațiuni interioare și cadouri de sărbători, care scrie în mod regulat pentru revistele The Spruce Crafts și Good Housekeeping. Julia are experiență în a ajuta familiile să se conecteze prin creativitate și prin oferirea de cadouri grijulii – un lucru la care și-a dedicat cariera încă din 2004, când a început să scrie în mod profesionist pentru The Spruce Crafts și Good Housekeeping în calitate de colaborator de lifestyle.