Ce să pui (și să lași) invitații de petrecere

Aveți o petrecere grozavă planificată? Dacă ați pus la punct toate detaliile, este timpul să invitați invitații. Dar dacă a trebuit vreodată să creați și să trimiteți invitații pentru petrecere, știți că acestea pot necesita timp și gândire.

Bineînțeles, odată ce toți invitații vor sosi, totul va merita.

Iată ghidul nostru cu toate cele ce trebuie și ce nu trebuie să faci pentru a trimite invitații la petreceri, astfel încât să poți trece la lucrurile distractive.

Includeți detalii importante

Ai depus mult efort pentru petrecerea ta. Asigură-te că invitații știu la ce să se aștepte.

Iată care sunt informațiile pe care ar trebui să le includeți:

  • Ocazie (absolvire, petrecere pentru copii, zi de naștere, aniversare etc.)
  • Data
  • Ora
  • Locație
  • RSVP
  • Codul vestimentar

Sfaturi pentru invitații la petrecerea copiilor

Pentru o petrecere pentru copii, există alte câteva lucruri pe care ar trebui probabil să le includeți, cum ar fi dacă este un eveniment de predare, dacă copiii trebuie să poarte ceva (cum ar fi adidași pentru joacă sau un tricou care s-ar putea murdări), cât va dura petrecerea și dacă se va oferi mâncare.

Sfaturi pentru invitații la o petrecere formală

Dacă este un eveniment formal sau cu catering, ați putea include și dacă oaspeții trebuie să se aștepte la un bar cu bani.

Adaptați invitația la ocazie

Există multe modalități de a invita oamenii la evenimente, de la simple mesaje text la invitații formale tipărite. Atunci când încercați să decideți cum să trimiteți invitațiile, ar trebui să vă gândiți la cât de informală este petrecerea dumneavoastră. Cu cât este mai casual petrecerea, cu atât mai casual poate fi invitația.

Grătar în curte? Un mesaj text cu doar detaliile este acceptabil.

O petrecere a miresei? Este mai bine să trimiteți invitații tipărite prin poștă invitațiilor.

Alte invitații se încadrează undeva la mijloc, cum ar fi invitațiile electronice prin e-mail sau invitațiile tipărite pe care le puteți înmâna destinatarilor.

Atunci când planificați tipul de invitație, vă puteți gândi și la design. De exemplu, invitația poate ajuta la împărtășirea temei petrecerii tale cu invitații.

Nu trimiteți invitațiile la petrecere prea devreme sau prea târziu

Pentru majoritatea petrecerilor, încercați să trimiteți invitațiile cu 3-6 săptămâni înainte de eveniment.

Cu cât sărbătoarea este mai puțin formală, cu atât mai puțin timp trebuie să acordați. Acestea sunt evenimentele în care planificați o petrecere, trimiteți invitații (poate doar prin SMS sau e-mail) și „vedeți cine vine”

Pentru petreceri mai formale, cum ar fi baby shower-urile sau dușurile de nuntă, ar trebui să le oferiți invitaților mai mult timp pentru a planifica. La urma urmei, ei ar dori să acorde prioritate și să participe la aceste ocazii, iar unii invitați ar putea fi nevoiți să călătorească din afara orașului.

Nu uitați lista de dorințe

Dacă planificați o sărbătoare în onoarea unei mirese, viitoare mame, a unui cuplu căsătorit sau a unei zile de naștere, este probabil ca invitații să vrea să aducă cadouri. Puteți include informațiile despre registru pe invitație pentru majoritatea petrecerilor formale în care un registru este potrivit.

Cu toate acestea, pentru petrecerile aniversare, nu este cea mai bună etichetă să includeți o listă de dorințe odată cu invitația. Dacă cineva o cere direct, o puteți împărtăși cu el.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *